VJERA I DUHOVNOST

Marija Valtorta: Za vjerne koji se nađu u vremenu sotone moliti će se čitava Crkva na Nebu

Marija Valtorta je katolički mistik, pisac koja je za svog života dobila mnoštvo objava od Isusa Krista. Jedno od tih objava je i o antikristu, zvijeri kojeg je detaljno opisala onako kako joj je Isus govorio:

‘Sotonsko razdoblje bit četiri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročiščujućih plamenova ljubavi, molit će Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjeni Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga, jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubavlju, postaje jedno s mojom Snagom. I malo će biti tih spasenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi. Zlo raste sve više.

Kad bude pobijeđen Antikrist, doći će razdoblje mira – Isus

Isus je pokazao Mariji VaItorti Zvijer u figurativnoj viziji u diktatima koje smo ovdje iznijeli. Marija Valorta u svom objašnjenju ovako opisuje ono vidjela!

Dana 18. srpnja 1943. dobri Isus pokazao mi je takvu neopisivo groznu zvijer, zaista tako ogavnu, koja me ispunja još gađenjem i najradije bi vikala… a dobri Isus još mi daje do znanja, da su ipak njegovi pogledi umanjene vrijednosti u odnosu na njegovu realnost, jer nijedna ljudska stvarnost ne može jednostavno personificirati na točan način Višnju Ljepotu i najnižu grubost.

Hvala Bogu i za to što, ako je zvijer bila na uglu, upravo kraj mene bio je moj Isus, svijetao, lijep, plavi…Svijetlo u Svjetlosti! Uspoređujući Kristov lik, tako radostan, tako upečatIjiv, sa likom onoga drugoga, Krist je veoma nježan, čistih, jasnih očiju — ako ih se usporedi s perverznim očima drugog, znači da treba žaliti proklete grešnike, koji su predani ovome drugome, jer su oni odbacili Isusa.

Dakle, kad sam vidjela Zvijer…ne bi je željela vidjeti više jer je ogavna. Molit ću se da čim manje takvih grešnika dođe do njegovih pandži, a istovremeno molim se dragom Bogu da mi odvrati od ove pošasti.

Danas nije baš tako lijep dan i ja sam zahvalna Bogu za ovakav dan. I čak sam zahvalna dragom Bogu, jer Njegov dragi glas daje mi do znanja zašto sam jučer imala to viđenje, koje me je jučer strašno mučilo, jer sam mislila da se radi o upozorenju na moj račun.

Marija Valtorta

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker