SVJEDOČANSTVA

Maria Simma: Zbog ovog razloga jedna žena trpjela je najgore čistilišne muke

Neki čovjek mi je pisao da mu je žena umrla pred godinu dana i da od tada svake noći kuca u njegovoj sobi, i zamolio me je da bih jedanput došla k njemu i ispitala što je to.

Otputovala sam tamo i rekla čovjeku da nije sigurno da ću ja nešto saznati. Možda se još njegova žena neće smjeti javiti. To treba prepustiti Božjoj providnosti.

Spavala sam u sobi gdje je kucalo. Otprilike oko 23.30 počelo je lupati. Odmah sam zapitala: „Što želiš? Što trebam učiniti za tebe?“

Nikoga nisam vidjela i na to nisam dobila nikakav odgovor. Mislila sam da se ta žena još ne smije javiti. Otprilike pet minuta nakon toga čula sam strašno lupanje nogama. Poslije toga se još pojavila jedna golema životinja, što mi se do tada nikada nije dogodilo; bila je kao vodeni konj. Odmah sam poškropila blagoslovljenom vodom i zapitala: „Kako ti mogu pomoći?“ – Ponovno nisam dobila nikakav odgovor. Bilo mi je neugodno. Na to se je pojavio đavao u obliku strašne i goleme zmije koja ovija životinju… Ona se ovila oko životinje da je udavi – i tada je sve naglo nestalo.

Došle su mi teške misli nije li možda ta žena izgubljena. Malo kasnije je došla jedna duša čistilišta u ljudskom liku, kako mi uvijek dolaze, i utješila me: „Ne budi tjeskobna, ta žena nije izgubljena, ali trpi najstrašnije muke kojih u čistilištu ima.“

Kazala mi je također i razlog tome. Ta je žena desetljećima živjela u neprijateljstvu s jednom drugom ženom i bila je kriva za to što je došlo do tog neprijateljstva. Žena s kojom je bila u neprijateljstvu često se je željela s njom pomiriti, ali je ona to odbijala. Pa i u zadnjoj bolesti ona je bahato odbila tu ponudu i u tom stanju umrla.

Ovdje imamo dokaz za to kako Bog strogo kažnjava neprijateljsko ponašanje, budući da je to stav koji je posve oprečan stavu ljubavi. U životu često dolazi do svađa, ali nastojmo oko toga da se uspostavi mir, oprostimo što je brže moguće. Ljubav je iznad svega; ljubav pokriva mnoštvo grijeha. To nećemo nikada dovoljno naglasiti.

Moji doživljaji s dušama u čistilištu, Marija Simma

www.medjugorje-news.com

Izvor
duhovnost.net
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er