MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Manje poznata priča o ukazanju koje je Vicka imala dok je bila na…

Manje poznata priča o Vicki i ukazanju koje je imala na operacijskom stolu. “Liječnici i medicinske sestre rekli su mi da sam tijekom operacije sjela na operacijski stol. Vidjeli su kako mi se usne miču kao da razgovaram s nekim. Ali nisu mogli ništa čuti. Bio je to trenutak Gospinog ukazanja. Liječnici i medicinske sestre bili su potpuno zapanjeni” kaže Vicka.

Vicka : Kasnije su mi liječnici i medicinske sestre rekli da sam tijekom operacije sjela na operacijski stol

Osim vašeg uobičajenog večernjeg ukazanja, Gospa vam se može ukazati i u drugo doba dana, ma gdje se slučajno nalazili.

Vicka: Točno. Jednom kad sam imala upalu slijepog crijeva, hitno sam prebačena u mostarsku bolnicu, a od tamo sam prebačena u drugu bolnicu u Zagreb na operaciju.

Kasnije su mi liječnici i medicinske sestre rekli da sam tijekom operacije sjela na operacijski stol. Vidjeli su kako mi se usne miču kao da razgovaram s nekim. Ali nisu mogli ništa čuti. Bio je to trenutak ukazanja. Liječnici i medicinske sestre bili su potpuno zapanjeni.

Jesu li sve vaše tjelesne patnje izravno povezane sa patnjom za koju vam je Gospa dala mjesec dana za molitvu davne 1984. godine? Čini se postoji dublja duhovna ili mistična dimenzija onoga što je Gospa tražila od vas u to vrijeme?

Vicka: To su dvije odvojene stvari. ne želim previše razgovarati o tome, jer je Gospina želja da se od toga ne radi tako velika stvar.

Naša Gospa zamolila me da nešto učinim, a ja sam to prihvatila s ljubavlju. Možda u nekom trenutku u budućnosti, ako Gospa želi, ili ako bude potrebno o tome govoriti, hoću.

vicka

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er