CRKVAPAPA FRANJO

Čudesno ozdravljenje za vrijeme Papinog boravka u Fatimi na Svjetskom danu mladih?

Slabovidna 16-godišnja djevojka iz Španjolske izvještava da nakon što je primila pričest ujutro 5. kolovoza u Fatimi, sada može vidjeti. “Otvorila sam oči i mogla sam savršeno vidjeti”, kaže Jimena, 16-godišnja španjolska djevojka koja tvrdi da je nakon što je primila pričest u Fatimi ujutro 5. kolovoza, na dan Papinog posjeta, ozdravila.

Jimena je izgubila veći dio vida u posljednje dvije i pol godine, objasnila je za španjolski radio COPE. Na Svjetski dan mladih doputovala je iz Madrida s grupom iz Opusa Dei. Njezina obitelj i prijatelji organizirali su devetnicu kako bi od Gospe Snježne zamolili dar njezina ozdravljenja, piše Aleteia.

Posljednji dan bio je upravo 5. kolovoza, blagdan, ali ona kaže da se to jutro probudila kao i prošlih mjeseci, “sa svim vrlo mutnim, ne videći gotovo ništa”. U čežnji za olakšanjem te patnje, a s obzirom da je bio posljednji dan devetnice, blagdan Gospe Snježne, Jimena je nakon pričesti bila u suzama. Ali onda je rekla: “Otvorila sam oči i mogla sam savršeno vidjeti.”

“Vidjela sam oltar, tabernakul, tamo su bili moji prijatelji i mogao sam ih savršeno vidjeti.” Zapravo, mogla je čak pročitati molitvu za devetnicu. “Djevica mi je dala ogroman dar koji nikada neću zaboraviti”, potvrđuje Jimena. Kardinal Juan José Omella, predsjednik Španjolske biskupske konferencije, govorio je o mogućem ozdravljenju na tiskovnoj konferenciji koja je završila Svjetski dan mladih, rekavši da je imao priliku razgovarati s Jimenom u video pozivu. ACI Prensa je izvijestila da je kardinal to nazvao “milošću Božjom”.

Vezani članci

Jimena mu je rekla svoju molbu i sada je mogla čitati molitvu na misi sa grupom iz Madrida. Kardinal je rekao da bi kasnije liječnici mogli procijeniti situaciju, ali u ovom trenutku, za Jimenu, ovo je “nevjerojatan događaj”. “Recimo, čudo. Nije vidjela, a sada vidi. Nakon toga, liječnici mogu razgovarati s ostalima, ali ona se vraća kući da vidi. Blagoslovljen neka je Bog.”

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er