CRKVAVJERA I DUHOVNOST

ČUDESNO Čudu svjedočili svećenik i poznati glumac. Pogledajte što su fotografirali u Kristovom grobu!

Apsolutno nevjerojatno i čudesno zadesilo je hodočasnike u Svetoj zemlji a među njima i poznatog glumca. Želite li vidjeti nešto apsolutno nevjerojatno? 2019. godine skupina hodočasnika (uključujući fra Callowaya i glumca Jima Caviezela) otišla s u Svetu zemlju.

Dana 4. svibnja 2019. velika skupina hodočasnika vrlo je rano krenula na križni put i stigla na Sveti grob (grob Isusa Krista) nešto nakon 6:00 sati ujutro. Prije nego što su vrata Svetog groba bila otvorena za svećenike da uđu i slave misnu žrtvu, jedan od hodočasnika fotografirao je pročelje groba. Vrata grobnice bila su zatvorena. Otac Calloway stajao je vrlo blizu fotografa koji je snimio fotografiju i svjedoči da su vrata bila zatvorena. Pogledajte što je izašlo na fotografiji! U montaži slika, gore desno prikazuje ono što su svi vidjeli tog jutra (zatvorena vrata grobnice). S lijeve strane nalazi se ono što je izašlo na jednoj od fotografija snimljenih tog jutra! Dolje desno je pojačani pogled na čudesnu fotografiju. (“Čudesno”)

čudesno

Zanimljivo je da je mističarka blažena Anne Catherine Emmerich na ovaj način opisala pojavu uskrslog Gospodina svojoj majci: “Vidjela sam uskrslog Gospodina kako se ukazuje svojoj Blaženoj Majci na gori Kalvariji. Bio je izvanredno lijep i veličanstven, na Njegov način pun ozbiljnosti. Njegova odjeća, nalik bijelom plaštu bačenom oko njegovih udova, plutala je na vjetru iza njega dok je hodao. Sijala je plavo-bijelo, poput dima koji se uvijao na suncu. “ (“Čudesno“)

Vjerujte! Isus Krist uskrsnuo je iz mrtvih! On je Sin Božji. On je Spasitelj svijeta! Aleluja.

Izvor: Fotografiju je objavio svećenik koji je tamo bio prisutan,  otac Calloway, ovdje.

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er