ČITLUKVIJESTI

Čović posjetio Općinski odbor HDZ BiH Čitluk

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragan Čović danas je u sklopu radnog stranačkog posjeta Čitluku održao sastanak s predstavnicima Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk. 

Predsjedništvo Odbora, predvođeno aktualnim načelnikom Marinom Radišićem, na radnom je sastanku s Čovićem izložilo presjek dosadašnjih aktivnosti na području općine Čitluk. Također, predstavljene su aktivnosti u sklopu Lokalnih izbora. 

Dužnosnici su razgovarali o provođenju projekata u području gospodarstva, zdravstva, obrazovanja, prometne infrastrukture i drugih. Istaknuta je potreba daljnjeg ulaganja u ostvarenje potpunog razvojnog potencijala općine Čitluk. Pored upoznavanja s trenutnim stanjem i aktivnostima, poseban naglasak stavljen je na predstojeće Lokalne izbore. 

Predsjednik HDZ-a BiH govorio je o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te tom prilikom naglasio podršku za planirane aktivnosti OO HDZ BiH Čitluk. Također, istaknuo je snagu zajedništva Hrvatske demokratske zajednice BiH kao stožerne stranke hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini te uvjerenje u uspjeh na Lokalnim izborima 2020. godine. 

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er