MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Predivno svjedočanstvo: Nakon 2 spontana pobačaja na datum Gospinih ukazanja u Međugorju, jasno je čula Gospin glas koji joj je rekao…

Predivno svjedočanstvo: Nakon 2 spontana pobačaja na datum Gospinih ukazanja u Međugorju, jasno je čula Gospin glas koji joj je rekao… Život je dar za koji često puta nismo svjesni koliko je čudesan! Priča Marine Košćević iz Svetog Ivana Žabno kod Križevaca koju je otkrila u emisiji Radio MIR Međugorje, svjedoči upravo o tome.

Marina ima 33 godine i po zanimanju je frizerka. Iza sebe ima jedan težak put prema ostvarenom majčinstvu u kojem se Bog doista čudesno proslavio, a veliku ulogu u svemu odigrala je i molitva i zagovor Kraljice Mira u Međugorju. Marina je u braku od 2009. godine. Unatoč tome što su željeli djecu, prvih pet godina braka prošle su u znaku neplodnosti koja je sve više dovodila i do bračnih trzavica i prijetnje razvoda.

Nakon što su Marinini roditelji hodočastili u Međugorje i molili za njih, Marina uspijeva ostati trudna, ali u 21. tjednu trudnoće (25. 6. na godišnjicu Gospinih ukazanja) gubi dijete. Ovaj spontani pobačaj bacio je Marinu u duboku duhovnu i emocionalnu krizu i psihički slom. Završila je na tabletama. Majka ju je nagovorila na odlazak na hodočašće u Međugorje 2013. godine, nakon kojeg Marina doživljava obraćenje, potpuni mir u srcu i potpuno emocionalno i psihičko ozdravljenje.

Nakon tri spontana pobačaja konačno se potpuno predaje u Božju volju Nastavlja hodočastiti u Međugorje, pa čak i sama organizirati hodočašća, uključuje se i u molitvenu zajednicu „Dobri Pastir“ i više se približava Gospodinu. Proživljava još dva spontana pobačaja (treći također u 21. tjednu trudnoće istog datuma 25. 6.) i konačno se potpuno predaje u Božju volju. Na hodočašću od 3. – 5. 5. 2019. godine, ostaje sama moliti se Gospi kod ‘plavog križa’ i tu jasno čuje Gospin glas. „Ne boj se“ Roditi ćeš sina!“ I doista za par dana 3. lipnja saznaje kako je trudna.

Problemi s djetetom ponovno nastaju u 21. tjednu trudnoće kada započinju trudovi i ona je praktično pred porodom. Njezina molitvena zajednica „Dobri Pastir“ iz Bjelovara organizira molitveni lanac za nju i njezinog sina, i tada se njezina maternica čudesno ‘vraća’ u nju, i Marina uspijeva uz neprekidno ležanje u bolnici, svakodnevno predanje Bogu, čuvanje trudnoće i neprekidnu molitvu iznijeti svoju trudnoću do 37. tjedna, te na opće čuđenje liječnika 22. 1. 2020. roditi zdravog dječačića Erika.

Eriku će za par dana biti dvije godine, i Marina svjedoči kako se po njegovoj duši i otvorenosti za Božje stvari točno može vidjeti kako je on izmoljeno dijete. Prošle godine u desetom mjesecu i Erik je prvi puta s mamom hodočastio u Međugorje kao zahvalu za svoj život, očevo obraćenje nakon što je svjedočio čudesnom prestanku prekida trudnoće i obraćenju cijele uže i šire obitelji.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button