CRKVAVJERA I DUHOVNOST

VIDEO O. Gabriel Amort podjelio tajnu, kako istjerati demona iz osobe

VIDEO O. Gabriel Amort podjelio tajnu, kako istjerati demona iz osobe. Rijetka snimka egzorcista O. Gabriela Amortha u kojem objašnjava kako istjerati demona iz osobe.

Bivši glavni rimski egzorcist opisao je tri ključna atributa koja su svećeniku potrebna da bi bio učinkovit u istjerivanju demona. Aleteia ekskluzivno donosi ovaj video oca Gabriela Amortha, iz rimske biskupije, na glasu kao jedan od vodećih svjetskih egzorcista i koji je spasio na desetke tisuća ljudi opsjednutih demonima.

Gabriel Amorth
O. Gabriel Amorth

​U ovom rijetkom videu, Otac Gabriel Amorth objašnjava zašto je sakrament pomirenja toliko bitan za egzorcista i izvor njegove moći da naredi Sotoni da odstupi od opsjednutih.

Pogledajte ovaj video, koji je uistinu rijedak, legendarnog egzorcista Oca Amortha, koji na kraju daje snažan blagoslov koji uistinu ne želite propustiti.

Video je posebno napravljen za svećenike i prikazan im na tečaju o egzorcizmu koji je održan u Papinskom Athenaeumu Regina Apostolorum u Rimu od 13. do 18. travnja 2015. godine.

Molitva za oslobođenje

Gospodine, Ti si velik, Ti si Bog, Ti si Otac. Mi Te molimo, po zagovoru i uz pomoć sv. Mihaela, sv. Gabriela, sv. Rafaela, da bi naša braća i sestre bili oslobođeni od Zloga.

– Od muka, strahova, žalosti, opsjednuća,…

Oslobodi nas, Gospodine!
(ponavlja se iza svakog zaziva)

– Od mržnje, bluda, zavisti, ljubomore, bijesa,…
– Od zatvorenosti pred tobom i životom…
– Od svake primisli na abortus, ubojstvo i samoubojstvo…
– Od psovke, podijeljenosti u obitelji, loših prijateljstava…
– Od vračanja, magije i svih zlih utjecaja…
(mogu se spontano nastaviti zazivi za oslobođenje od onih problema koji nas muče)

Pomolimo se! Gospodine, koji si rekao “Dajem vam svoj mir!”, po zagovoru Presvete Djevice Marije, oslobodi nas od svakoga prokletstva i dopusti nam da uvijek možemo uživati tvoj mir. Po Kristu našemu. Amen.

medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er