MEĐUGORJE

Molitvena inicijativa iz Međugorja: Pošalji svoju molitvu koja će na Božić biti položena na Brdo ukazanja

Molitvena inicijativa iz Međugorja: Pošalji svoje ime i nakanu koja će zajedno s molitvama iz cijelog svijeta na Božić biti prikazana Kraljici Mira, na Brdo ukazanja

Prekrasna inicijativa iz Međugorja

Informativni Centar MIR Međugorje odlučio je pokrenuti molitvenu inicijativu za Božić. Sastavit će molitvenu listu s vašim imenima, imenima vaših bližnjih, obitelji i prijatelja, te je prikazati na sam blagdan Božića na Brdu ukazanja. Svoju molitvu možete poslati na poveznici OVDJE, do 23. prosinca.

“Dragi prijatelji, osluškujući vaše potrebe, molitve i želje Informativni Centar MIR Međugorje odlučio je pokrenuti molitvenu inicijativu za Božić. Vjerujemo kako ćete ju s radošću prihvatiti, te da ćemo zajedno molitvom odgovoriti na ova izazovna, ali milosna vremena. Danas kada su mnogi od vas spriječeni doći u Međugorje mi želimo biti vaše sklopljene ruke pred Gospinim kipom na Brdu ukazanja.

Želimo napraviti molitvenu listu s vašim imenima, imenima vaših bližnjih, obitelji i prijatelja, te je prikazati na sam blagdan Božića na Brdu ukazanja, baš kao što i sam naziv inicijative govori “Tvoje ime u zagrljaju Kraljice mira”. Imena i molitvene nakane možete napisati u obrazac koji se nalazi na kraju ove objave, do 23. prosinca. Podijelite vijest o ovoj inicijativi sa svima, kako bi što više imena mogli staviti u zagrljaj Kraljice mira. Anonimnost vaših poruka je potpuno zajamčena i poznata samo organizatoru. Neka vas sve blagoslovi i čuva dragi Bog i Kraljica mira.”

inicijativa iz međugorja

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er