VJERA I DUHOVNOST

Gospa u svojoj poruci razotkriva “žig Zvijeri”

Gospa u svojoj poruci razotkriva “žig Zvijeri” ‘‘Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.” (Otk,16-17)

Pojavom tehnološki razvijenog doba, pojavom barcodeova i čipova mnogi su pomislili da je žig zvijeri upravo to – prisilno stavljeni čip putem kojeg će zle sile u budućnosti kontrolirati čovječanstvo, tijelo svakog čovjeka.

No, postoji jedan problem s teorijom o prislinom čipiranju i njegovim povezivanjem s biblijskom žigom zvijeri, a to je nedostatak slobodne volje koju đavao  treba da bi mogao zavladati ljudskim bićem, njegovim duhom i dušom koja nadilazi tehnološke izume. Slobodna volja najveći je dar od Boga dan čovjeku koji Sotona ne može oduzeti, a ona bi prislinim čipiranjem čovječanstva izgubila smisao. Đavao je mnogo lukaviji nego mislimo. I mnogi su ljudi već žigosani njegovim žigom, a da o tome nemaju pojma.

Upravo to, Gospa je preko svećenika don Stefana Gobbija, začetnika Svećeničkog marijanskog pokreta poručila čovječanstvu potpuno razotkrivajući Žig Zvijeri u ovoj poruci, u kojoj naglašava da je žigosanje već započelo.

Vezani članci

U poruci danoj u rujnu 1989. na blagdan njezina rođenja, Gospa je svojoj djeci poručila sljedeće:

‘Živite s radošću i mirom, u tišini i molitvi, s pouzdanjem i sinovskom odanošću. Vi ste mala dječica svoje nebeske Majke Djevojčice. Vi ste dio mog potomstva i snažno uporište mog pobjedničkog plana. Vi tvorite predragocjeni vijenac čistoće, ljubavi i poniznosti oko kolijevke u koju sam položena. Dopustite da vas hranim i oblikujem; krotko mi dopustite da vas vodim.

Dopustite da vas znamenujem svojim majčinskim pečatom.

Ovo su vremena kada sljedbenici onoga koji se suprotstavlja Kristu bivaju obilježeni njegovim žigom na čelu i ruci.

Pečat na čelu i ruci je izraz potpune ovisnosti o onome koga taj pečat predstavlja. Žig označava Kristovog neprijatelja, odnosno Antikrista, a njegovo utiskivanje na ruku i na čelo osobe označava potpunu pripadnost te osobe četi onih koji se suprostavljaju Kristu i bore protiv njegove božanske i kraljevske vlasti.

Žig je već utisnut na čelo i na ruku.

Čelo označava inteligenciju jer je um sjedište ljudskog razuma.

Ruka označava ljudsku aktivnost, jer svojim rukama čovjek djeluje i radi.

Stoga je ona osoba koja prima Antikristov žig njegova i razumom i voljom.

Onaj tko dopusti da mu se utisne žig na čelo, prihvaća nauke nijekanja Boga, poricanja njegovog Zakona i ateizma, koji se danas sve više širi i propagira. On je prisiljen da slijedi ideologije koje su danas u modi i da sam bude širitelj svih zabluda.

Tko si dopusti utisnuti pečat u ruku, prisiljen je raditi samostalno i neovisno o Bogu, usmjerujući vlastitu aktivnost traženju samo materijalnih i zemaljskih dobara.

Tako, zapravo, otima svoj rad od Očevog plana, koji ga samo želi prosvijetliti i podržati svojom božanskom providnošću; otima ga od ljubavi Sina koji ljudski trud pretvara u dragocjeno sredstvo čovjekovog vlastitog otkupljivanja i posvećivanja; otima ga moći Duha Svetoga koji posvuda djeluje kako bi potpuno obnovio svako stvorenje.

Tko ima pečat na ruci radi samo za sebe samog, prikuplja materijalna sredstva, novac pretvara u svoga Boga, te tako postaje žrtva materijalizma.

Tko ima pečat na ruci radi samo da bi zadovoljio vlastita osjetila, pronašao blagostanje i užitak, i potpuno zadovoljio sve svoje strasti, naročito nečiste, te tako postaje žrtvom hedonizma.

Tko ima pečat na ruci svoj vlastiti Ja pretvara u središte svakog svog djelovanja, gleda u drugima objekte kojima se mora poslužiti kako bi postigao vlastitu korist, te postaje žrtvom razuzdanog egoizma i nedostatka ljubavi.

Ako moj Protivnik svojim žigom znamenuje sve svoje sljedbenike, došlo je vrijeme da i Ja, vaša nebeska Voditeljica, stavim svoj majčinski pečat svima onima koji su se posvetili mojem Bezgrješnom Srcu i dio su moje čete.

Utiskujem na vaše čelo svoj pečat presvetim znakom Križa mog Sina Isusa. Tako otvaram ljudski um da prihvati njegovu božansku Riječ, da je ljubi i po njoj živi, i vodim vas da se potpuno povjerite Isusu, koji vam ju je objavio, te da postanete danas hrabri svjedoci vjere.

Onima koji na svom čelu nose bogohulni pečat, Ja suprostavljam svoju djecu obilježenu Križem Isusa Krista.

Zatim, upravljam svaku vašu aktivnost prema savršenom veličanju Presvetog Trojstva. Zato utiskujem na vašu ruku svoj pečat koji je znak Oca, Sina i Duha Svetoga. Znakom Oca vaš se ljudski rad upravlja prema savršenoj suradnji s planom njegove božanske providnosti, koja još i danas svaku stvar određuje za vaše dobro. Znakom se Sina svako vaše djelo duboko uključuje u misterij njegovog božanskog otkupljenja.

Znakom Duha Svetoga sve se vaše djelovanje otvara njegovoj moćnoj snazi posvećenja, koja gori poput snažne vatre, kako bi iz temelja obnovila cio svijet.’

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button