MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva Gospi iz Fatime za duhovne milosti

Molitva Gospi iz Fatime za duhovne milosti Izmolite ovu tradicionalnu molitvu Gospi Fatimskoj za duhovne milosti od Boga.

Blažena Djevica Marija ukazala se 1917.  djeci u blizini Fatime u Portugalu. Razgovarala je s njima nekoliko mjeseci, što je kulminiralo čudesnom vizijom koju su vidjele stotine svjedoka. Od tada je zazivana pod naslovom “Gospa iz Fatime”, kao i “Gospa od krunice”.  Presveta je Djevica htjela dati, u ovim posljednjim vremenima u kojima živimo, novu djelotvornost molitvi svete Krunice. Ona je toliko ojačala njezinu djelotvornost da ne postoji problem, koliko god bio težak, materijalne ili osobito duhovne naravi, u privatnom životu svakoga od nas ili u životu naših obitelji, obitelji cijeloga svijeta, redovničkih zajednica ili čak u životu naroda i nacija da se ne može riješiti molitvom svete Krunice. Nema problema, kažem vam, koliko god bio teškim, koji se ne može riješiti molitvom svete Krunice.

Poznata je po svom moćnom zagovoru, posebno po zacjeljivanju i snazi ​​da podnese svako iskušenje.

Evo tradicionalne molitve Gospi iz Fatime koju su mnogi godinama molili za posebne Božje milosti.

Vezani članci

Molitva Gospi iz Fatime

O Presveta Djevice Marijo, Kraljice presvete krunice, drago ti je bilo ukazati se djeci Fatime i otkriti slavnu poruku. Molimo vas, nadahnu u našim srcima žarku ljubav prema molitvi krunice. Meditirajući o otajstvima otkupljenja kojih se u njemu podsjećamo, možemo dobiti zasluge i vrline koje tražimo, zaslugama Isusa Krista, našega Gospodina i Otkupitelja. Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er