BRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Međugorje: Približavamo se vremenu kad će srce naše nebeske Majke trijumfirati


U ne tako davnom svjedočanstvu u Međugorju vidjelica Mirjana Dragičević-Soldo izjavila je: „Približavamo se vremenu kada če srce naše nebeske Majke trijumfirati!“ Trijumf njezina srca doći će kroz svećenike, koji su temelj trijumfa, važno je moliti za sve njih!

“Ono što mogu reći i vi možete donijeti isti zaključak gledajući Gospine poruke. Možemo vidjeti sile dobra i zla. Pogledajte svijet danas, Gospa je rekla, što je započela u Fatimi završiti će u Međugorju. Gospa je također rekla :”Moje će Bezgrješno Srce pobijediti”. Bezgrješno Srce naše Nebeske Majke.
Dakle, ovog trenutka u kojem živimo sada do Gospine pobjede, postoji most i taj most su svećenici. I Gospa je odlučila da se moramo moliti za svećenike kako bi se stvorio taj most. Naši svećenici su istinski most i potrebni su nam da bismo mogli preći most koji nas vodi do Gospine pobjede. “

Mirjana u razgovoru u studenom 2007
„Kad pogledamo Gospine poruke, kada govorimo o onima koji su povlašteni, možemo razgovarati samo o svećenicima. Gospa je rekla šta mi trebamo učiniti za njih. Rekla je da im ne sudimo i ne kritiziramo ih, samo trebamo moliti za njih i voljeti ih.

Djeco moja, ako izgubite poštovanje prema svećenicima, izgubit ćete poštovanje prema crkvi i na kraju, poštovanje prema dragom Bogu. Još jednom ponavljam, Bog će suditi svećenicima po onome što nose na duši.

U posljednje vrijeme, gotovo svakog drugog u mjesecu, Gospa ističe važnost molitve za svećenike.
Na primjer, kad nas blagoslivlja i kada blagoslivlja božanske predmete i stvari koje su za blagoslov, Gospa kao naša Majka uvijek kaže: “Dajem vam svoj majčinski blagoslov, ali najveći blagoslov koji možete dobiti na zemlji je blagoslov koji dolazi od vaših svećenika. Preko njih je moj sin koji vas sam blagoslivlja.”

Gospa kaže da ne zaboravimo moliti za svoje pastire. Njihove svećeničke ruke blagoslovio je Njezin Sin.

www.medjugorje-news.com/PAPABOYS.ORG

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er