GOSPINE PORUKEMEĐUGORJE

MEĐUGORJE Gospina poruka, 2. prosinca 2019.

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2.12.2019. godine

“Draga djeco.
dok gledam vas koji ljubite moga Sina, moje srce ispunja milina. Blagoslivljam vas majčinskim blagoslovom. Majčinskim blagoslovom blagoslivljam i vaše pastire – vas koji govorite riječi moga Sina, blagoslivljate Njegovim rukama i ljubite ga toliko da ste spremni s radošću učiniti svaku žrtvu za njega. Vi slijedite njega, koji je bio prvi pastir, prvi misionar.

Djeco moja, apostoli moje ljubavi, živjeti i raditi za druge, za sve one koje kroz moga Sina ljubite radost je i utjeha zemaljskoga života. Ako je kroz molitvu, ljubav i žrtvu Kraljevstvo Božje u vašim srcima, onda vam je život radostan i vedar. Među onima koji ljube moga Sina i koji se međusobno po njemu ljube riječi nisu potrebne. Dovoljan je pogled da se čuju neizgovorene riječi i neizrečeni osjećaji. Ondje gdje ljubav vlada vrijeme se više ne računa. Mi smo s vama.

Moj Sin vas poznaje i ljubi. Ljubav je ta koja vas k meni dovodi i po toj ljubavi ja ću vam dolaziti i govoriti o djelima spasenja. Želim da sva moja djeca imaju vjeru i osjete moju majčinsku ljubav, koja ih vodi k Isusu. Zato vi, djeco moja, kamo god idete rasvjetljujte ljubavlju i vjerom kao apostoli ljubavi.
Hvala vam.”

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er