MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa u Međugorju: “Ovo je jedini put do spasenja i vječnog života”

Gospa u Međugorju: “Ovo je jedini put do spasenja i vječnog života” Djevica Marija se pojavila na mnogim mjestima na Zemlji i u mnogim povijesnim vremenima, uvijek ističući krajnji cilj svog dolaska: obraćenje naših srca. Iz Međugorja, posebno nas Marija upozorava da će vrijeme njezine brige za nas prije ili kasnije, završiti.

Gospa to čini povjeravajući vidiocima nebrojene poruke koje su nas pozvale da za primjer uzmemo njegova jedinorođenog Sina Isusa Krista i da uvijek slijedimo njegove korake i učenja. U događaju bez presedana u povijesti svijeta, i s takvim riječima koje nikad prije nismo čuli, osim od Gospodina našega Isusa, Blažene Djevice Marije, Kraljice neba i zemlje, Kraljice anđela i svetaca, u svojoj nebeskoj slavi, poslana od Svevišnji Bog, započeo je svoja Ukazanja u Međugorju, s nizom nebeskih poruka.

I s velikom ljubavlju i trudom, zajedno s njezinom nebeskom Vojskom, Mihaelom Arkanđelom i njegovim Anđelima, da pomogne i odvede mnoge duše ka spasenju i svetosti, da ih zaštiti, da ih sačuva od krivovjerja i obmana i skandala iz posljednjih vremena. Gospa nas postavlja da svjedočimo cijelom svijetu i da ih pripremimo za posljednju bitku protiv zla, Drugi dolazak Isusa Krista, svjetsko obraćenje i obnovu te otkrivanje Sinova Božjih. “I ovo evanđelje kraljevstva propovijedati će se u cijelom svijetu, na svjedočanstvo svim narodima, i tada će doći do svršetka”.

gospa

Gospina poruka iz Međugorja, 2. siječnja 2017.

Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni. Morate se učiniti manjima od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju. Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama.Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu. Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobivate odgovor. Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi. Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna. Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost. Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi. To su mome majčinskome srcu najmilije molitve. Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas. On vas gleda i čuje. Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina. To je jedini put k spasenju k vječnom životu. To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce. Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.

Hvala vam!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button