CRKVAOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Egzorcist svjedoči o snazi Kristova uskrsnuća: Na Isusovom križu i uskrsnuću, Sotonino je kraljevstvo zauvijek uništeno

Egzorcist svjedoči. “Demoni su protjerani u ime Isusa čija je smrt i uskrsnuće temelj svakog egzorcizma i sam je krajnji egzorcizam Sotone. Na križu i uskrsnuću Sotonino je kraljevstvo zauvijek uništeno. Ostanite toga svjesni”, piše egzorcist, mons Stephen Rossetti.

‘U svjetlu uskrsnuća Uskrslog, prisjećam se prethodnog demonskog susreta. Tijekom egzorcizma zazivali smo snagu Isusova uskrsnuća i iz demonovih usta izlazi glas koji likuje: “Pobijedili smo! Pobijedili smo! Nije ustao.” Na to su se svećenici u prostoriji spontano nasmijali. Dodao sam: “Ovom demonu je potrebna lekcija iz povijesti.”

Ne znam je li demon doista vjerovao u ono što je govorio. Oni su okorjeli lažljivci. Ali kao psiholog, dugo sam svjedočio poricanjima i mraku koji prate grijeh. Grijeh zamagljuje um i iskrivljuje nečiju perspektivu. U utrobi mračnog kraljevstva istina je zamagljena i iskrivljena. Oni koji su navikli na zlo na kraju počnu vjerovati vlastitim lažima.

Pa ipak, sve što se događalo svjedoči o stvarnosti uskrsnuća. Sam pogled na raspelo bio je muka za demone: Ecce crucem domini, fugite partes adversae (Evo križa Gospodnjeg. Odstupite zle sile). Zašto bi simbol raspeća bio muka za zlo ako ne bi uslijedilo uskrsnuće?

Dok su demone škropili svetom vodom, oni su se grčili od boli. Ecce aqua benedicta (“Evo vode koja je blagoslovljena.”) Kako bi blagoslov vode u ime raspetoga čovjeka mogao biti moćno oružje protiv zla ako on nije uskrsnuo?

Zatim sam nastavio izgovarati zakletvene molitve Obreda egzorcizma zapovijedajući Sotoni da ode u ime Isusovo. Adjuro te, Sotona, princeps huius mundi: agnosce potentiam et virtutem Jesu Christi, qui te … spoliavit in cruce et de sepulcro resurgens tua tropaea in regnum transtulit lucis , „Zapovijedam ti, Sotono, kneže ovoga svijeta: priznaj moć i snagu Isusa Krista, koji te je… opljačkao na križu i, uskrsnuvši iz groba, prenio tvoj plijen u kraljevstvo svjetla.”

Zapovjedio sam demonima da odu u ime Isusa koji je umro i uskrsnuo. I otišli su.

Demoni su protjerani u ime Isusa čija je smrt i uskrsnuće temelj svakog egzorcizma i sam je krajnji egzorcizam Sotone. Na križu i uskrsnuću Sotonino je kraljevstvo zauvijek uništeno. Ostanite toga svjesni’, piše mons Stephen Rossetti.

Egzorcist svjedoči o snazi Kristova uskrsnuća

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er