MOLITVE

Čudotvorna molitva sv. Anti protiv depresije i tjeskobe

Čudotvorna molitva sv. Anti protiv depresije i tjeskobe! Živimo u vremenu interneta, konzumerizma, materijalizma, nikad bržeg načina života. U poslu se traži brzina, točnost, rad bez obzira na radno vrijeme, nije lako, budućnost je neizvjesna. Uz ovo sve kod čovjeka današnjice stalno je prisutan strah od bolesti i smrti.

Svoj život treba prepustiti milosrdnom Isusu i reći mu: “Misli Ti Isuse!” Potičemo vas da se utječete zagovoru svetaca i Marije Pomoćnice kršćana! Nebo sluša, itekako sluša! Zamolite svece “u ime Božje Ljubavi!” i odazvat će se, moraju se odazvati i, rado će vam se odazvati ako ih zamolite od srca.

Molitva sv. Anti Padovanskom:

“Sveti Ante, ponekad se osjećam tako depresivno da nisam u stanju moliti. Molim te, oslobodi moju dušu iz ovog zatvora. Zahvaljujem ti na tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo ime želim odbaciti od sebe zao duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti.

Zazovi Gospodina da prekine lance koji me drže okovanim. Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Pomozi mi, sveti Ante, da se približim i dotaknem Gospodina. Hvala ti, sveti Ante, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.”

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er