SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Majka sedmero djece koja boluje od tumora svjedoči: Vjerujem da je Bog pun ljubavi i da naša patnja ima svrhu

Kako ova majka sedmero djece pobjeđuje rak? S nepokolebljivom vjerom u Isusa!

Jen DellaCrosse, majka sedmero djeca svjedoči o njezinom nevjerojatnom putovanju s glioblastomom, vrstom tumora na mozgu. Kao bivša vojna medicinska sestra s magisterijem iz psihologije, Jen ima jedinstven način razmišljanja o dobrobiti, koji joj pomaže u održavanju mentalnog i duhovnog blagostanja. “Svaki dan čitam Jer. 29:11, znajući da Bog ima plan da ti pomogne, a ne da ti naškodi, da ti da nadu i budućnost.” Vođena vjerom, Jen pronalazi snagu u duhovnosti.

“Vjerujem da je Bog pun ljubavi, vjerujem da naša patnja ima svrhu”, kaže ona. “Moja je vjera definitivno odigrala veliku ulogu u održavanju pozitivnog stava i mogućnosti dijeljenja s drugim ljudima.” Molitva joj je pomogla u suočavanju sa strahovima, a “Devetnica predanja” postala je kamen temeljac svakodnevnog života.

“Svaki put, svaki dan, samo ga vrati u podnožje križa i reci, Isuse, znam da imaš ovo”, kaže Jen. Podrška njezine obitelji – supruga, sedmero djece i zajednice – također je bila od velike pomoći u cijelom ovom putovanju.

www.medjugorje-news.com

Izvor
church pop

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er