VJERA I DUHOVNOST

Dođi Isuse i dotakni nas – Pomozi nam da nikada ne zaboravimo da drugog puta osim tebe nemamo

Dođi Isuse i dotakni nas. Dotakni naše rane, dotakni sve ono gnjecavo u nama. Jer predugo smo bili bez lijepe riječi, zagrljaja i iskrenog osmijeha.

Dođi Isuse i dotakni nas. Kao djeca smo koja se skrivamo, a zapravo želimo da netko krene u potragu za nama, da nas nađe, dotakne i pokaže koliko mu značimo.

Dođi Isuse i dotakni nas. Voljeli bismo te voljeti onako kako ti nas voliš. Voljeti onako kako ti voliš svijet. Ali smo slabi, grešni, površni. Promijeni to u nama.

Dođi Isuse i dotakni nas. Previše smo puta izgovarali „Daj nam Isuse ovo, trebamo Isuse ono“. Pomozi nam da odsada više govorimo „Hvala ti Isuse i za ovo i za ono.”

Dođi Isuse i dotakni nas. Ne tražiš neku savršenu superverziju nas, tražiš samo jedno iskreno srce i malo spremnosti da pođemo za tobom. Pomozi nam u tome!

Dođi Isuse i dotakni nas. Tisuću puta smo smo krenuli na tvoj put, tisuće puta odustajali i opet se vraćali. Pomozi nam da nikada ne zaboravimo da drugog puta osim tebe nemamo.

Dođi Isuse i dotakni nas. Postali smo previše kritični, čangrizavi, umjetni. Pomozi nam da opet vidimo ljepotu u svijetu oko sebe, onu ljepotu koju smo nekoć s Tobom gledali.

Dođi Isuse i dotakni nas. Ostavili smo te mnogo puta i pošli tražiti svoju sreću bez tebe. Ti nas nisi nikada. Kako je lijepo znati da ti nikada nikoga ne ostavljaš.

Dođi Isuse i dotakni nas. Često smo mračni u mislima, hladni u odnosima, sami u ranama. Ali bar znamo da imaš bezbroj načina da zacijeliš svaku našu ranu.

Dođi Isuse i dotakni nas. Sada u ovim mislima. Tijekom dana u našim odnosima. Uvijek u našim životima. Ti si uvijek s nama bio tu, ostani  zauvijek s nama tu.

Mario Žuvela

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er