BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Božićna čestitka međugorskog vidioca Ivana Dragičevića

Božićna čestitka koju je poslao jedan od Međugorskih vidioca Ivan Dragičević:” Prijatelji moji, budimo poput pastira i jednostavno i otvoreno dočekajmo Kneza mira, Malog Isusa, nanovo rođenog u našim srcima.”

Dragi prijatelji u Kristu, U vrijeme Isusova rođenja, Sveta obitelj se trudila pronaći pravo mjesto za Isusovo rođenje. Betlehem je bio bučan, zbunjujući, potlačen i nasilan. Ljudi su bili slomljeni i ranjeni. Svi su dali izliku da nisu dočekali Svetu obitelj: prezaposleni, nepripremljeni, nema vremena.

Ipak, bez obzira je li Njegov narod bio spreman ili ne, Isus je rođen u štalici u tišini noći, okružen svjetlom. Još kao beba u naručju svoje Majke, Isus je počeo nuditi samoga sebe kao lijek za njihovu bol. A od svih tamošnjih ljudi, prvi su Ga dočekali pastiri jednostavnih otvorenih srca.

Danas, usred buke, zbrke, nasilja i ugnjetavanja, Isus traži
roditi se u novoj staji- u štalici naših srca. On čezne da nam da mir koji nijedan čovjek ne može dati, želi izliječiti svaku našu ranu i ispuniti nas trajnom radošću.

Prijatelji moji, budimo poput pastira i jednostavno i otvoreno dočekajmo Kneza mira, Malog Isusa, nanovo rođenog u našim srcima.

Nemojmo se bojati. Doista ima vijesti o velikoj radosti! Isuse Kriste i Gospodine! On je lijek za naše bolesti. On je melem za naše rane. On je naša jedina nada; On je naše jedino svjetlo. On je naša jedina Radost!
Zajedno s tom radošću dočekajmo ovog Božića u svoja srca Kneza mira, Gospodara gospodara, Moćnog savjetnika Svemogućeg Boga.

Želimo vam blagoslovljen i najradosniji Božić i obilje Bozijeg blagoslova od srca vaši Ivan,Laureen,Kristina,Mikayla,Daniel i Matthew.

čestitka

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er