VJERA I DUHOVNOST

3 šokantna otkrića o dubokom utjecaju okultizma na današnju mladež

Zašto okultizam postaje sve popularniji, posebno među današnjom omladinom? 3 šokantna otkrića o dubokom utjecaju okultizma na današnju mladež

Potkrijepljeni uvidima bivših sotonista, wiccanaca i egzorcista, dečki ističu tri glavna područja zabrinutosti.

1. Uloga tehnologije u povećanju dosega okultnog U današnjem digitalnom dobu, okultne prakse udaljene su samo jednim klikom. Od aplikacija za prizivanje duhova do vodiča za manifestiranje, internet služi kao ulaz za mlade, dojmljive umove. Izolacija i odvojenost koju internetske platforme ponekad mogu promovirati samo doprinose privlačnosti. “Okultno voli odvojenost i izolaciju, a zatim uništava ljude kad su u njemu”.

2. Paralele između okultne ovisnosti i povijesne ovisnosti o drogama Slično kao i ovisnost o drogama, okultno nudi trenutačno zadovoljstvo, navalu moći i osjećaj pripadnosti. Puno Svetog pisma toliko govori o okultnom [i] borbi sa zlom.”

3. Snaga sakramenata, rituala i pravilne evangelizacije Duboka snaga Krista, sakramenata i evangelizacije u suprotstavljanju porastu okultnog. Samo Katolička crkva sama ima moć raskinuti veze i rastjerati demone. Iako naglašavaju sve veći utjecaj okultnog, oni također naglašavaju neusporedivu Kristovu moć, značaj sakramenata i ulogu Crkve u usmjeravanju stada, osobito mladih, od tih mračnih običaja.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er