VJERA I DUHOVNOST

Sotonina suptilna invazija: Važna borba Crkve protiv poganskih običaja

Podcjenjujemo li Sotonin utjecaj u modernom katolicizmu? Čežnja za mističnim iskustvima izgrađena je u nama, ali bez Crkve, njezinog duhovnog oružja i njezinih istinitih učenja koja će voditi svakoga od nas, svi su u opasnosti.

Dok je većina nas upoznata s horoskopima, tarot kartama i Ouija pločama, malo njih razumije njihovu zlokobnu privlačnost. Mnogi traže duhovna iskustva, a u nedostatku čvrste kateheze i poštovanja u Crkvi, nenamjerno upadaju u “crne vode” okultnog. Vrlo je opasno sa stvarima poput praćenja horoskopa, prakticiranja joge i astrologije. Ulazite u crne vode i onda shvatite da se te crne vode ne čiste osim ako nemate nadnaravno rješenje.

Svijet nikada nije trebao čvršći nauk i usmjerenje, koje Gospodin želi dati svijetu po svojoj Crkvi. Posebno je alarmantna točka o paralelama između okultnih i tradicionalnih crkvenih praksi. Očito je potreba za ovim inkarnacijskim opipljivim aspektima ono što pomaže našoj vjeri, ali nevođeni, bez pravog smjera, još uvijek imamo tu čežnju u našim srcima i tako počinjemo stvarati te lažne i demonske zamjene za njih.

Kako se ne bismo osjećali prepušteni očaju, nadu možemo pronaći unutar tradicionalnih sakramenata Katoličke Crkve, transformativne snage tradicionalne latinske mise i poštovanja nadahnutog krunicom. Mi, kao katolici, moramo stajati u provaliji; moramo biti svjesni toga kako bismo mogli dovesti druge do moćne ljubavi Kristove. Crkva, sa svojim bogatim tradicijama i sakramentima, posjeduje alate za izvlačenje vjernika iz primamljivih kandži okultnog. Ipak, to zahtijeva svijest, hrabrost i nepokolebljivu predanost da se živi istinski sakramentalni život.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er