BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Vicka: Gospa kaže da je ovo vrijeme velike milosti i želi da srcem živimo njezine poruke

“Gospa kaže da je ovo vrijeme velike milosti baš zato što je ona s nama. Poslije,kad ode,tada ćemo vidjeti što će biti,ali sad je vrijeme milosti.”

“Ona kaže da je ovo vrijeme velike milosti,želi da obnovimo njezine poruke i da ih počnemo srcem živjeti,želi da budemo nositelji njezina mira i da molimo za mir u svijetu,ali najprije traži da molimo za mir u našem srcu,u našoj obitelji i zajednici,a onda zajednički i s tim istim mirom da molimo za mir u svijetu.

Gospa
Gospa

Gospa kaže:” Ako molite za mir u svijetu, a nemate osobnog mira u svom srcu,ta molitva nije toliko vrijedna.” Preporučuje da pojačamo svoje molitve jer su joj potrebne za ostvarenje Božjih i Njezinih planova.

Također preporučuje da svaki dan uzmemo Bibliju, pročitamo nekoliko redaka i tijekom dana ih živimo. Preporučuje da molimo za Svetog Oca, biskupe, svećenike i cijelu našu Crkvu, jer su potrebiti naših molitava, a na poseban način moli nas da molimo za ostvarenje jednog njezina plana. Gospa i sama moli za mir i poziva nas da skupa s njome molimo za njezinu nakanu, da joj pomognemo.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er