CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Velečasni Zlatko Sudac o “Novoj zemlji”

Velečasni Zlatko Sudac: Pisano je da će dojenče gurati ruku u leglo zmijsko i ništa mu neće biti. Da se zlo više činiti neće. Prekrasno, gotovo poetski izrečeno.

Ono što ja negdje u dubine duše osjećam. Nema više patnje, nema više bola, ni straha, ni zabrinutosti., krivnje, grijeha, tjeskobe. Stanje mira, sveprisutnoga Boga, blagostanja, istinske životne radosti. Fundamentalne radosti, kazao je Sudac.

Ne trenutne koja kao balon pukne, nego duboke, sveprisutne Božje radosti. Stanje u kojemu mi nećemo izgubiti na svojoj osobnosti, nego ćemo tek po spoznaji i istini rasti. Tako ja to nekako sebi mogu protumačiti. A ono što Bog sprema nadilazi apsolutno sve što mi možemo promišljati o tom misteriju, kazao je Sudac.

Novo nebo i Nova zemlja – ratio će biti nadopunjen ljubavlju srca. S obzirom da su anđeli duhovna bića , bit će učitelji , putokaz, pomoć, rijatelji, ljubljeni u Božjem smislu riječi, rekao je Sudac.

Novo nebo i Nova zemlja – Gdje Bog hoda sa svojim narodom. To bih mogao izraziti slikom, glazbom. Poezijom možda. U svakom slučaju, samo umjetnošću, kazao je velečasni Sudac.

Zlatko Sudac, hrvatski katolički svećenik, umjetnik, karizmatik, poznat po stigmama. Postao je poznat nakon stigmi na čelu i na još nekim mjestima. Održavao je seminare duhovne obnove u pastoralnom centru “Betanija”, u mjestu Ćunski na Lošinju, i ponekad u inozemstvu. Zaređen je1998. godine.

www.medjugorje-news.com/rastimo-u-vjeri.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er