VJERA I DUHOVNOST

Gospino upozorenje: “Svijet će piti iz kaleža božanskog gnjeva!”

Gospino upozorenje: “Svijet će piti iz kaleža božanskog gnjeva!” Četirima se djevojkama ukazala Gospa u crkvi u koju su na blagdan Svih svetih otišle moliti za blažene duše u čistilištu. Kad su Ana Schulte, Susanna Bruns te Margaret i Greta Ganseforth objasnile što se dogodilo, stanovnici su njihovo svjedočanstvo primili sa skepsom. Ali ubrzo su se dogodila čudesna iscjeljenja, otkrivajući njegovu autentičnost.

Mnogi su hodočasnici putovali u Heede iz obližnjih gradova i sela kako bi čuli poruke. No, bila su to vremena nacističkog režima, pa je Gestapo intervenirao i zaključio da su nastupi Heedea jednostavno praznovjerje. Zbog toga su nacisti uhitili djevojke i smjestili ih u azil na mjesec dana. Zatim su puštene i zabranjen im je povratak na mjesto ukazanja.

Međutim, Gospa im se nastavila ukazivati. Otkrila je prizore katastrofa i upozorila na strašne događaje koji bi se mogli dogoditi i koji bi se smatrali “slabim sudom”, mislila je na Drugi svjetski rat.

Isusove riječi djevojkama: “Čovječanstvo je zanemarilo glas Presvete Majke kada se otkrila u Fatimi i opomenula ih na pokoru.” “Sada sam ja osobno došao upozoriti svijet. Ozbiljna su vremena. Neka se ljudi napokon pokaju za svoje grijehe. Neka se svim srcem ograde od zla i mole. Mnogo se molite da se gnjev Božji smiri. Neka osobito često mole svetu krunicu. Ova je molitva moćna kod Boga.”

“Čovječanstvo se nalazi u gorem stanju nego prije potopa. (Noina arka) Čovječanstvo se guši u grijehu. Mržnja i pohlepa vladaju njihovim srcima. Ovo je đavolje djelo.”

U drugom ukazanju u Heedeu, Blažena Djevica je rekla Greti: “Svijet će ispiti talog iz kaleža božanskog gnjeva za svoje bezbrojne grijehe koji su ranili Presveto Srce Isusovo. Molite. Molite mnogo, osobito za obraćenje grješnika.”

Biskupija Osnabrücka u Njemačkoj, kada su se dogodila Heedeova ukazanja, izjavila da postoji “neporeciv dokaz ozbiljnosti i autentičnosti tih očitovanja”. Ove vizije ne bi trebale rezultirati strahom vjernika. Naprotiv, pozivaju nas da ispravimo svoje pogreške i slabosti i približimo se Bogu.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er