VJERA I DUHOVNOST

“Sveti Otac će biti prisiljen napustiti Rim”

“Sveti Otac će biti prisiljen napustiti Rim”… Što je mističarka Anna Maria Taigi rekla o mogućem kraju Crkve? Jedno od proročanstava koje najavljuje radikalne promjene.

Anna Maria Taigi (1769.-1837., Siena), danas blažena, bila je vrlo osebujna mističarka koja je od jedne večeri 1791. do svoje smrti imala dar sunca. “To je ogledalo, što ti pokazujem, koje ti služi da razumiješ dobro i zlo”, rekao joj je Isus.

Anna Maria Taigi opisivala je mjesta koja nikada nije vidjela i govorila o događajima koji će se dogoditi važnim ličnostima njezina vremena i onih koji su uslijedili. Svi ti događaji su se do sada dogodili. Od poraza Napoleonove vojske u Rusiji, do smrti potonjeg. Pričao je o ratu u Grčkoj, o revoluciji 1830. u Parizu, o smrti mnogih vladara. I opet prirodne katastrofe i pontifikat Giovannija Mastaija Ferrettija, odnosno pape Pija IX.

Anna Maria Taigi: riječi koje čekaju da budu ispunjene

Vezani članci

“Bog će poslati dvije kazne: jedna će biti u obliku ratova, revolucija i drugih zala; nastat će na zemlji. Drugi će biti poslan s Neba. Na Zemlju će doći ogromna tama koja će trajati tri dana i tri noći. Ništa neće biti vidljivo, a zrak će biti štetan i kužan i nanijet će štetu, iako ne isključivo neprijateljima religije. Tijekom ova tri dana, umjetno svjetlo će biti nemoguće; gorjet će samo blagoslovljene svijeće. Tijekom ovih dana užasa vjernici će morati ostati u svojim domovima moliti krunicu i moliti Boga za milost… Svi neprijatelji Crkve (vidljivi i nepoznati) nestat će na Zemlji tijekom ove sveopće tame, osim onih nekoliko koji će se obratiti…

Zrak će biti zaražen demonima koji će se pojavljivati ​​u svim vrstama odvratnih oblika. Vjera će biti proganjana, a svećenici masakrirani. Crkve će biti zatvorene, ali samo nakratko. Sveti će Otac biti prisiljen napustiti Rim. Francuska će uroniti u strašnu anarhiju. Francuzi će imati očajnički građanski rat u kojem će se čak i stari latiti oružja. Političke stranke, iscrpivši svoju krv i bijes, a da nisu uspjele doći ni do kakvog zadovoljavajućeg rješenja, pristat će, kao posljednje sredstvo, pribjeći Svetoj Stolici.

Zemlje bit će obnovljeno

Tada će Papa poslati posebnog legata u Francusku… Nakon dobivenih informacija, Njegova Svetost će osobno imenovati vrlo kršćanskog kralja da upravlja Francuskom. Nakon tri dana tame, sveti Petar i sveti Pavao odredit će novog papu… Tada će se kršćanstvo proširiti svijetom.

On će biti Sveti Papa kojeg je Bog izabrao da izdrži oluju. Na kraju će biti obdaren čudima i njegovo će ime biti hvaljeno po cijeloj zemlji. Cijeli će se narodi vratiti Crkvi i lice zemlje bit će obnovljeno. Rusija, Engleska i Kina će ući u Crkvu”.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er