VJERA I DUHOVNOST

Savjet Padre Pija o tome što učiniti u mračnim vremenima

Omiljeni svetac bio je čvrsti promicatelj molitve krunice u teškim vremenima u svijetu. Sveti Padre Pio bio je poznat po svojoj dubokoj i trajnoj pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji.

Citiran je kako je jednom rekao: “Nastojmo, poput mnogih izabranih duša, slijediti ovu blagoslovljenu Majku, hodati uvijek blizu nje, ne slijedeći nijedan drugi put koji vodi u život, osim onog kojim je kročila naša Majka.”

Osobito je odanost Njoj vidio kao neprocjenjivo oružje u suočavanju s nevoljama. U doba tame, držanje krunice je kao držanje ruke vaše Blažene Majke. Molite krunicu svaki dan. Prepusti se u ruke Marijine. Ona će se brinuti za tebe. To je običaj koji je prakticirao tijekom cijelog svog života, koji je bio buran, jer je proživio dva svjetska rata i paralizirajuću epidemiju, piše Aleteia

Kada se moli u vjeri, krunica može biti snažna molitva koja nas drži ujedinjenima s Isusom i njegovom majkom Marijom. Nemojte ga podcjenjivati, a ako se nađete u mračnim vremenima, razmislite o tome da slijedite mudre riječi Padre Pija.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er