VJERA I DUHOVNOST

Proročanstvo vidjelice iz Fatime: Ova zemlja će biti instrument kazne koju je Nebo izabralo da kazni cijeli svijet!

Intervju oca Fuentesa sa sestrom Lucijom iz Fatime 26. prosinca 1957. otac: Augustin Fuentes, koji je radio na kauzama za proglašenje blaženima Francisca i Jacinte Marto, susreo se sa sestrom Lucijom u njezinu samostanu u Coimbri, Portugal.

Toga je dana mogao nadugačko razgovarati s vidjelicom iz Fatime. Otac Fuentes se vratio u svoj rodni Meksiko, održao konferenciju o susretu, u kojoj je prenio riječi sestre Lucije. Otac Alonso, službeni fatimski arhivar 16 godina, naglasio je da je izvješće o ovoj konferenciji objavljeno “sa svim jamstvom autentičnosti i s dužnim biskupskim odobrenjem, uključujući ono biskupa Fatime.”

Otac Fuentes je potvrdio da je poruka došla “sa samih usana glavnog vidioca”.

Sljedeći tekst je Fatima Crusader prijevod španjolskog i engleskog teksta objavljenog u knjizi Frère Michela: The Third Secret The Report by Father Fuentes ( Treća tajna Fatime – otac Fuentes) : “Želim vam ispričati o posljednjem razgovoru koji sam vodio sa sestrom Lucijom 26. prosinca 1957. Upoznao sam je u njezinu samostanu. Bila je jako tužna, jako blijeda i malaksala.

Rekla mi je:

„Oče, Presveta Djevica je jako tužna jer nitko nije obratio pažnju na Njezinu poruku, ni dobru ni zlu. Dobri nastavljaju svojim putem, ali ne pridajući nikakvu važnost Njezinoj poruci. Loši, ne videći Božju kaznu koja zapravo pada na njih, nastavljaju svoj život u grijehu čak i ne mareći za Poruku. Ali vjeruj mi, oče, Bog će kazniti svijet i to će biti na užasan način. Kazna s neba je neizbježna.”

“Oče, koliko ima vremena do 1960. godine? Svima će biti vrlo žalosno, nitko se neće nimalo radovati ako svijet prije toga ne moli i ne čini pokoru. Ne mogu dati nikakve druge detalje, jer je to još uvijek tajna. Prema volji Presvete Djevice, samo Svetom Ocu i Fatimskom biskupu je dopušteno znati Tajnu, ali oni su je odlučili ne znati kako ne bi bili pod utjecajem. Ovo je treći dio Gospine poruke koja će ostati tajna do 1960. godine.”

“Reci im, oče, da je Presveta Djevica mnogo puta govorila mojim rođacima Franciscu i Jacinti, kao i meni, da će mnogi narodi nestati s lica zemlje. Rekla je da će Rusija biti instrument kazne koju je Nebo izabralo da kazni cijeli svijet ako prethodno ne postignemo obraćenje te jadne nacije.”

Sestra Lucija mi je također rekla:

“Oče, đavao je raspoložen da se upusti u odlučujuću bitku protiv Blažene Djevice. A đavao zna što je to što Boga najviše vrijeđa i što će mu u kratkom vremenu pridobiti najveći broj duša. Tako đavao čini sve da pobijedi duše posvećene Bogu, jer će tako đavao uspjeti ostaviti duše vjernika napuštene od svojih vođa, čime će ih se lakše dočepati.”

„Ono što pogađa Bezgrješno Srce Marijino i Srce Isusovo je pad redovničkih i svećeničkih duša. Đavao zna da redovnici i svećenici koji odstupe od svog lijepog zvanja odvuku brojne duše u pakao. Đavao želi ovladati posvećenim dušama. Pokušava ih pokvariti kako bi uspavao duše laika i time ih doveo do konačnog nepokajanja. Služi se svim trikovima, čak ide toliko daleko da sugerira odgodu ulaska u vjerski život. Posljedica toga je sterilnost nutarnjeg života, a među laicima hladnoća (nedostatak entuzijazma) u pogledu odricanja od užitaka i potpunog predanja sebe Bogu.”

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er