VJERA I DUHOVNOSTCRKVA

Prekrasno svjedočanstvo: Kako je jedan crtež Isusa promijenio srce petnaestogodišnjakinje

“Kada sam počela crtati crtež Isusa osjećala sam se baš sretno i uzbuđeno i nisam mogla nikako prestati crtati. Imala sam osjećaj kao da me nešto u srcu stalno zove da ga završim. Nisam se mogla odvojiti od toga crteža. Bilo mi je čudno. Nikada prije mi se to nije događalo”, napisala je ova petnaestogodišnjakinja.

U svakom srcu postoje snovi koji se iz dana u dan ostvaruju. Ova petnaestogodišnjakinja od malena sanja postati profesorica likovne kulture. “Osim što volim crtati jako volim raditi s djecom. Želja mi je spojiti te dvije ljubavi i nadam se da ću uspjeti”, rekla je.

Budući da su crteži njezina svakodnevnica i nije baš puno obraćala pažnju na njih do sada. “Kada sam počela crtati Isusa osjećala sam se baš sretno i uzbuđeno i nisam mogla nikako prestati crtati. Imala sam osjećaj kao da me nešto u srcu stalno zove da ga završim. Nisam se mogla odvojiti od toga crteža. Bilo mi je čudno. Nikada prije mi se to nije događalo”, napisala je ova petnaestogodišnjakinja.

Imala sam osjećaj kao da me nešto u srcu stalno zove da ga završim.

Posvjedočila je da joj Isus uvijek daje osjećaj sigurnosti i snage. “Znam da mi je to podario i ovaj put, a posebno strpljenje u crtanju ovog crteža. Kada mi je prijatelj predložio da mu nacrtam ovaj crtež nije mi bilo lako prihvatiti. Bio je to za mene veliki izazov. Drago mi je da sam prihvatila. Nakon što bih provela neko vrijeme u crtanju dan bi mi bio ljepši i ispunjeniji. Crtanje Isusa je predstavljalo neko moje vrijeme u kojem se nisam obazirala na ništa drugo osim na to šta radim”, istaknula je.

“Crtajući u meni se budilo još puno toga. Krenula sam nekako još više razmišljati Razmišljala sam o vjeri. Shvatila sam koliko mi znači i koliko sam svaki danom sve bliže Isusu. U meni se probudilo nešto posebno. Nikad se nisam ovako osjećala. Predivno i ispunjeno”, naglasila je.

Shvatila sam koliko mi znači i koliko sam svaki danom sve bliže Isusu.

“To je znak da trebamo vjerovati i razvijati svoje talente koji su nam darovani. Talente koje je Bog dao svima od nas. Sve te vještine i talente moramo razvijati i otkrivati ovome svijetu kako bismo im još više pokazali Božju prisutnost. Sve nas je stvorio jedinstvene i neponovljive. Zahvalna sam Bogu što mi je poslao prijatelja koji me je potaknuo da nacrtam ovaj crtež. Dragi mladi prijatelji, ne zakopavajte svoje talente”, zaključila je.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr

Vezani članci

Back to top button