ZANIMLJIVOSTI

“Ne dopustite da vam svijet ukrade svrhu” Ohrabrujuća priča o nadi i iscjeljenju osobe koja je preživjela pobačaj

Ne dopustite da vam svijet ukrade svrhu.” Ovo je Carrie Fisher, koja je preživjela pobačaj, rekla u intervjuu za Special Books for Special Kids u veljači 2019.

Iako se intervju dogodio prije više od četiri godine, njezina je poruka poruka koju bi svatko trebao čuti. Carrie pati od nekoliko tjelesnih zdravstvenih komplikacija zbog majčinog neuspjelog pokušaja pobačaja. Neki od tih problema uključuju paralizu lica na jednoj strani, probleme s vidom i asimetrične noge. No, unatoč majčinoj odluci da je pobaci, oprostila je majci i one su najbolje prijateljice.

“Oprostila sam joj sve, i jednostavno se volimo”, započela je razgovor Carrie. Zatim objašnjava da je oprostila svojoj majci jer je bila suosjećajna s njezinom situacijom. “Pokušala sam shvatiti ono što je u to vrijeme prolazila. Bila je samohrani roditelj i već je imala dvoje djece – dvoje male djece. I nije znala kako će uspjeti.”

“Moja majka se jako kajala zbog toga što je učinila – bila je vrlo iskrena u vezi s tim”, nastavlja. Dodaje da su njezine sestre i braća bili normalni i mogli obavljati normalne aktivnosti. “Kad sam bila dijete, mrzila sam sama sebe… Nije mi se sviđalo tko sam ili kako izgledam. Bila sam to ružno stvorenje i samo sam se htjela sakriti. Bojala sam se, čak i same sebe.”

Novinar ju je zatim upitao: “Kada netko čuje vašu priču, što je prva stvar koju želite da nauči?”

Carrie odgovara: “Jedina stvar koju bih voljela da nauče jest da možete nadvladati sve.” Ona nikada nije mislila da će pronaći ljubav, ali jest! Na kraju intervjua Carrie kaže: “Ne dopustite da vam ono što svijet misli oduzme ili ukrade svrhu. Drži se, vjeruj i imaj povjerenja u to tko si. Nemojte odustati. Vi imate svrhu na ovome svijetu i vrijedan si ljubavi.”

www.medjugorje-news.com

Via
church pop

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er