MOLITVE

Snažna molitva sv. Ivana Pavla II. za oslobođenje od nasrtaja zla

Snažna molitva sv. Ivana Pavla II. za oslobođenje od nasrtaja zla:

O Majko pojedinaca i naroda, ti koja poznaješ sve patnje i nade, ti koja imaš majčinsku svijest o svim borbama između dobra i zla, svijetla i tame, koji pogađaju suvremeni svijet, prihvati vapaj koji mi, potaknuti Duhom Svetim, izravno upućujemo tvojem Srcu.

Prigrli s ljubavlju Majke i Službenice Gospodnje ovaj naš ljudski svijet koji povjeravamo i posvećujemo tebi, jer smo puni brige za zemaljsku i vječnu sudbinu pojedinaca i naroda. Na poseban način ti povjeravamo i posvećujemo sve one pojedince i narode koje posebno treba povjeriti i posvetiti. „Pribjegavamo tvojoj zaštiti, sveto Majko Božja“, nemoj prezreti naše molbe u času potrebe.(…)O Bezgrešno Srce!

Pomozi nam da pobijedimo prijetnju zla koja se tako lako ukorijeni u srca današnjih ljudi, čiji nemjerljivi učinci već sada opterećuju suvremeni svijet i čini se da nam zaprečuje putove prema budućnosti! Od gladi i rata, izbavi nas! Od nuklearnog rata, od nesagledivog samouništenja, od svake vrste rata, izbavi nas!

Od grijeha protiv ljudskog života od samog začetka, izbavi nas! Od mržnje i ponižavanja dostojanstva djece Božje, izbavi nas! Od svake vrste nepravde u društvu, kako nacionalnog tako međunarodnog, izbavi nas! Od spremnosti za kršenje Božjih zapovijedi, izbavi nas! Od pokušaja da u srcima ljudi ugušimo samu Božju istinu, izbavi nas!

Od gubitka svijesti o dobru i zlu, izbavi nas! Od grijeha protiv Duha Svetog, izbavi nas! Prihvati, o Majko Kristova, ovaj vapaj opterećen svim patnjama pojedinaca, opterećen svim patnjama naroda.

Pomozi nam sa snagom Duha Svetoga pobijediti sav grijeh, pojedinačni grijeh, i grijeh cijeloga svijeta, u svim svojim oblicima. Neka se još jednom u povijesti svijeta otkrije beskrajna spasiteljska snaga otkupljenja, snaga milosrdne ljubavi! Neka to zaustavi zlo! Neka preobrazi savjest! Neka tvoje Bezgrešno Srce svima otkrije svijetlost nade!

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button