BiHKRIŽEVACMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

31. Mladifest se završava s jutarnjom misom na Križevcu u 5 sati.

Kako se sam kraj 31. Mladifesta približavao, skladno običajima iz prijašnjih mladifesta, tako i ovog posebnog mladifesta, završit će s misom na Križevcu u 5 sati. Iako se godišnje misa obilježava 2 puta, uz mladifest se slavi i obljetnica izgradnje križa na Križevcu, točnije u rujnu svake godine.

Zbog nastale situacije koja je pogodila čitav svijet, ove godine nam se mladifest odvijao na neki poseban način. Kompletni program se prilagodio samo večernjem programu, ali svakako kvalitetni program nije nedostajao za sve prisutne. Mogli smo svjedočiti kvalitetnoj prilagodbi samog programa kao i samom programu mladifesta. Svakako će nam ostati dugo u pamćenju ovaj 31. Mladifest kada nas je naš papa Franjo obradovao svojim riječima koje je uputio upravo nama, sudionicima mladifesta, da prenesemo Božju riječ čitavom svijetu.

Također za ove hrabre hodočasnike koji su pristigli na mladifest iz udaljenih zemalja, želimo sretan povratak svojim domovima i da ih naša draga Gospa prati i čuva od svih napasti koje nam nudi današnji svijet i život. Za njih hrabre hodočasnike koji su svakako riskirali i obaveznu 15 dnevnu izolaciju pri povratku u svoju državu te preporuku da ne putuju u Međugorje, želimo prvenstveno reći “Hvala svima” i tako ponovno pokazati svijetu da Međugorje je bilo i biti će mjesto okupljanja hodočasnika iz svih krajeva svijeta bez obzira na sve što nas je spriječavalo u tome.

Ipak, vidimo se iduće godine za 32. Mladifest.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er