VJERA I DUHOVNOST

Svećenik otkriva: Evo što se dogodilo kada je opsjednuta osoba popila gutljaj blagoslovljene vode…

Svećenik i dugogodišnji egzorcist mons. Stephen Rosseti poziva nas spoznati moć blagoslovljene vode. Također, potiče nas na svakodnevnu upotrebu ovog moćnog sakramentala.

Svjedočanstvo opsjednute žene o moći blagoslovljene vode

“Nakon godina vježbanja New Age duhovnosti i nekoliko oblika joge, žena čiji se identitet skriva sada doživljava mnogo demonskog ugnjetavanja i opsjednuta je. Um i misli su joj zamračene i maglovite. Molili smo se nad njom već nekoliko mjeseci i polako joj ide nabolje. Nedavno je imala demonske napade u predjelu želuca. Predložio sam joj da popije malo blagoslovljene vode”, kaže svećenik Rosseti.

Učinila je to i rado je podijelila s drugima svoje iskustvo:

“Dok sam osjećala napad demona u predjelu želuca, popila sam tri ili četiri velika gutljaja blagoslovljene vode. Učinak je bio gotovo trenutan. Preplavilo me jako i vrlo jasno svjetlo odozgo. Svjetlost je gurnula svu tamu od mene trenutno. Bila je to fizička senzacija. Tada sam osjetila kako mi se um bistri i osjetila sam da me je prisutstvo koje sam do tada osjećala, napustilo. Shvatila sam da sam zaboravila kako je to biti svoj i slobodan.

Magla mi se u mislima razbistrila. Dobila sam novu perspektivu. Činilo se kao da je moj mozak ponovno radi na normalnoj razini. Sve se činilo laganim, a ja sam bila “okupana svjetlošću”. Prekrasan osjećaj mira i jasnoće ispunio je cijeli moj dom. Vrlo sa zahvalna i impresionirana time da samo gutljaj blagoslovljene vode može biti ovako moćan.”

Često se sjetim sličnog citata iz autobiografije svete Terezije Avilske (pogl. 31):
“Iz dugogodišnjeg iskustva naučila sam da ne postoji ništa poput blagoslovljene vode koja bi vragove odvela u bijeg i spriječila njihov ponovni povratak … Sa moje strane, kad god je uzmem, moja duša osjeća osobitu i najznačajniju utjehu. Zapravo mi je sasvim uobičajeno biti svjestan osvježenja koje nikako ne mogu opisati, nalik na unutarnju radost koja tješi moju cijelu dušu. “

Voda je važan dio krštenja, a blagoslovljena voda treba nas podsjećati na ovaj temeljni sakrament. Blagoslovljena voda je sakramental i njezina snaga dolazi od vlasti i moći koju Krist daje svojoj Crkvi.


www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er