CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Jesu li događanja u Crkvi dio proročanstva Gospe don Gobbiju- Euharistija s protestantima u Njemačkoj

Jesu li događanja u Crkvi dio proročanstva Gospe don Gobbiju- Euharistija s protestantima u Njemačkoj Protestantski i katolički štovatelji u Njemačkoj opet su prkosili crkvenom učenju u nedjelju sudjelujući međusobno u proslavi Gospodnje večere na Ekumenskoj konvenciji u Frankfurtu.

U četiri službe u gradu, katolici su pozvani da sudjeluju u evanđeoskoj večeri s protestantima, a protestanti su pozvani i na slavljenje katoličke euharistije, a odluka da se pričeste na misi prepuštena je savjesti pojedinca. Na večernjoj misi u frankfurtskoj carskoj katedrali svetog Bartolomeja, protestantska predsjednica konvencije Bettina Limperg primila je svetu pričest dok je njezin katolički kolega Thomas Sternberg sudjelovao u službi protestantske Gospodnje večere u njemačkom gradu. Kardinal Gerhard Müller, emeritus prefekt Kongregacije za nauk vjere, poziv je ranije opisao kao otpad od vjere u Crkvi.

crkvi

“Svatko tko proturječi katoličkom nauku i njegovoj obvezujućoj interpretaciji rimskog nastavnog ureda više nije katolik”, rekao je njemački kardinal novinskoj agenciji DPA.
Događaji su uslijedili nakon komentara prošlog mjeseca biskupa Georga Bätzinga, predsjednika njemačke biskupske konferencije, koji je krajem travnja u internetskoj raspravi rekao da se na ekumenskom događaju “pričešćuje svatko tko je protestant i sudjeluje u pričesti”.

Događanja u Crkvi -Euharistija s protestantima: Znak Antikrista i Kristovog skorog dolaska

Uopće nije jasno što rade njemački biskupi i zašto uporno guraju takozvanu jedinstvenu svetu misnu žrtvu za protestante i katolike, bez obraćenja protestanata is obzirom na veliku razvalina koja dijeli katolike i protestante. Naime, protestanti ne priznaju svetu misnu žrtvu, uopće. Katolici vjeruju da je Tijelo i Krv Isusa Krista doslovno Tijelo i Krv Isa Krista, te da se na svakom oltaru ponavlja Sveta Misna Žrtva već 2 tisuće godina, dok protestanti u to ne vjeruju.


Njima je Pričest obična večera, samo spomen na Posljednju večeru pa se takvim pričešćivanjem protestanata zapravo događa svetogrđe pod blagoslovom katoličkih biskupa ali i prava pravcata grozota pustoši koju je najavio prorok Danijel, a godine 1992. u porukama poznatog svećenika don Gobbija i Djevica Marija upozoravala je da će se Sveta Misa UKINUTI zbog protestantskog učenja koje će se uvući u Katoličku crkvu.


U poruci preko Don Stefana Gobija (br.485. od 31.12.1992.) Majka Božja kaže: „ Više puta sam vam objavila da se bliži kraj vremena i Isusov Dolazak u Slavi. Sada vam želim pomoći da razumijete znakove opisane u Svetom Pismu, koji pokazuju da je Njegov slavni Povratak već blizu.“

Kao prvi znak spominje širenje zablude i od strane katoličkih teologa, drugi znak su ratovi i bratoubilačke borbe, treći je krvavi progon kršćana. „Četvrti je znak strašno svetogrđe izvršeno po onome koji se suprotstavlja Kristu, tj. Antikristu…“

Majka Božja citira Drugo pismo Svetog Pavla Solunjanima (2,4-9) te nastavlja s citatom iz Matejeva Evanđelja: ‘Kad vidite, dakle, da grozota pustoši, po proroštvu Danielovu, stoluje na svetom mjestu – tko čita neka razumije.’ (Mt 24,15).

Gospa nastavlja u Poruci: „Predragi sinovi, da biste shvatili u čemu se sastoji ovo grozno svetogrđe što je prorekao prorok Daniel: ‘Idi, Daniele, ove su riječi tajne i zapečaćene do vremena svršetka. Mnogi će se očistiti, ubijeliti i prokušati; a bezbožnici će i dalje biti bezbožni, bezbožnici se neće urazumiti, a umnici će razumjeti.

Od časa kad bude dokinuta svagdašnja žrtva i postavljena grozota pustoši proći će 1290 dana. Blago onome koji dočeka i dosegne 1335 dana.’ (Dn 12,9-1).
Gospa tumači dalje: „Sveta Misa je svakodnevna Žrtva, čista Žrtva koja se svuda prinosi Bogu od zore do zalaza sunca. Misna Žrtva obnavlja Isusovu Žrtvu na Kalvariji. Po protestantskom učenju Misa nije žrtva, već samo sveta večera, tj. spomen na ono što je Isus učinio na svojoj Posljednjoj večeri. Tako će se ukinuti slavljenje Svete Mise.

U ovom ukidanju svakodnevne Žrtve sastoji se Antikristovo grozno svetogrđe, koje će trajati otprilike tri i pol godine, tj. 1290 dana“

Postavlja se pitanje jesu li ova djela njemačkih biskupa u Crkvi, a koja opako proturječe istini svete Crkve ‘Antikristovo grozno svetogrđe’ na koje Gospa upozorava, grozota pustoši koja postupno vodi i do ukidanja Svete Mise?

‘A od smokve naučite se prispodobi: kad joj grana već omekša i lišće potjera, znate da je blizu ljeto. Tako i vi, kad sve to ugledate, znajte: blizu je vaše oslobođenje.’ (Mt 24,32-33)”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er