VJERA I DUHOVNOST

Istinsko čudo u gorućem neboderu u Milanu: Iz vatrene stihije spašeno je samo Raspelo

Istinsko čudo u gorućem neboderu u Milanu: Iz vatrene stihije spašeno je samo Raspelo Zaista nevjerojatna priča: za mnoge je to pravo čudo…

Šef torakalne kirurgije, Lorenzo Spaggiari, stanovnik nebodera koji je prije nekoliko dana stradao u požaru u Milanu, za medije je rekao: “Ja sam laik, sve je uništeno i samo je raspelo spašeno”. “Da sam vjernik, osjetio bih da se suočavam s čudom. Trideset godina, međutim, radim za oboljele od raka: obrisi moje predodžbe o vjeri postupno su se zamaglili, tako da mogu samo definirati ono što sam vidio kao nešto doista nevjerojatno “.

“Strop se srušio i izgubili smo sve. Čak je i sef umetnut u zid izgorio i otopio se od vrućine. Samo jedna stvar ostala je zaštićena od vatre i netaknuta: raspelo. Držao sam ga u plastičnoj vrećici i bilo je kao novo. Nevjerojatno: moja je žena stavila taj križ oko vrata i ne želi ga više skidati ”. Svi stanovnici nebodera smatraju ga čudom jer u požaru nije bilo žrtava. Profesor Lorenzo Spaggiari (60) iz Emilije, šef torakalne kirurgije na Europskom institutu za rak i profesor na Sveučilištu u Milanu, živio je s obitelji na posljednjem katu Torre dei Moro.

www.medjugorje-news.com

Izvor
mystic post
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er