MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Fra Smiljan Kožul : Papi Ivanu Pavli II. predao sam dar Gospe Međugorske koji je Ona poljubila i blagoslovila

Pater Smiljan Kožul jedan je od najpoznatijih svećenika u Hrvatskoj zbog njegove apsolutne predanosti pozivu od Gospodina. Njegov život obilježila je snažna milost služenja hrvatskom narodu u nadahnuću Duha Svetog. Osim što je začetnika Radio Marije, pater Smiljan osnovao je i Pokret krunice za obraćenje i mir koji danas broji na tisuće članova.

Pater Smiljan Kožul za svog života bio je i egzorcist te pomoćnik najpoznatijeg vatikanskog egzorcista Gabriella Amortha u Rimu. Održao je na stotine duhovnih susreta diljem svijeta, po kojima su se događala brojna čudesa ozdravljenja, obraćenja, i oslobođenja od zlih duhova. Do pandemije svakog posljednjeg tjedna u mjesecu pater Smiljan predvodio je molitvu krunice za Hrvatsku kao i molitve oslobođenja, ozdravljenja i oslobođenja u crkvi svetog Križa u Sigetu, a njegove susrete pohodile su na tisuće ljudi. Uz to pater Smiljan duhovni je tri karizmatske molitvene zajednica, a održavao je susrete i za djecu s posebnim potrebama kao i za mladiće i djevojke koji žele stupiti u brak.

smiljan

On je neumoran radnik Božji,  a jednom prilikom  prilikom, ispričao nam je kako je Gospa u Međugorju tražila od njega da Papi Ivanu Pavlu II odnese krunicu koju je ona osobno blagoslovila i poljubila. Bio je to početak Gospinih ukazanja u Međugorju te je pater Smiljan po Gospinoj želji bio taj koji će se unatoč zabranama pobrinuti za prijevod knjige TISUĆU SUSRETA S GOSPOM koja sadrži na tisuće razgovora s djecom u Međugorju o ukazanjima, a nakon toga i za posebnu milost predanja krunice koju je Gospa Međugorska poljubila, papi.

Kad je Gospa dala pateru Smiljanu krunicu za papu Ivana Pavla II. , pater Smiljan se odmah javio papi sa željom da mu je preda.

Tada je bio profesor u Rimu.   Naime, kad je Gospa dala pateru Smiljanu krunicu za papu Ivana Pavla II. , pater Smiljan se odmah javio papi sa željom da mu je preda. No, njegov odgovor i poziv u Vatikan uslijedio je mjesecima nakon poruke, kad je fra Smiljan već i zaboravio na to. Papa Ivan Pavao II silno je želio tu krunicu te je pozvao patera Smiljana k sebi da mu je preda. Taj susret zabilježen je i fotoaparatom. Naime Papa Ivan Pavao II volio je Međugorje, a jednom je čak izjavio: Žao mi je što Crkvu moram voditi iz Vatikana a ne iz Međugorja.

Poslušajte snažno svjedočanstvo patera Smiljana o međugorskim ukazanjima, borbi koju je morao proći ali i čudesnim milostima koje je dobio naposljetku:

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er