VJERA I DUHOVNOSTZDRAVLJE

Fra Ivo Pavić: Kroz ovu moćnu molitvu može doći do ozdravljenja od raka

Fra Ivo Pavić: Kroz ovu moćnu molitvu može doći do ozdravljenja od raka. U jednoj emisiji na radio Mariji gostovao je. Slušatelji su zvali i pitali fra Ivu o karcinomu, kako dolazi do bolesti raka i kako ozdraviti od te opake bolesti, te kako se po molitvi osloboditi od duha raka. Odgovori su koncipirani na temelju medicinskog i duhovnog aspekta. Poslušajte isječak iz emisije:

Fra Ivo Pavić župnik je u župi Presvetoga Srca Isusova u Šurkovcu. Osim u svojoj župi i u mnogim drugim zemljama održava duhovne obnove na koje vjernici dolaze u velikom broju. Mnogi od njih dožive počivanje u Duhu, a ima i onih koji su ozdravili od raznih bolesti.

Recite nam nešto o vrsti ozdravljenja koja se događaju po Vašoj molitvi?

Ima ozdravljenja od raznih fizičkih, duhovnih i duševnih bolesti. Na našoj web stranici župe Šurkovac možete pročitati brojna svjedočenja o ozdravljenjima koja su se dogodila po molitvi. U župi postoje brojne štake i pomagala koji su bolesni ostavili. Normalno je da ljudi po molitvi ozdravljaju. Isus kaže: „Oni koji budu vjerovali liječit će bolesne i izgoniti đavle.“ Vjerujem u to Isusovo obećanje, kazao je Fra Ivo Pavić.

Pavić Ivo

Jesu li kršćani danas na pravom vjerskom putu ili ih je zahvatio svijet?

Mnoge kršćani su postali robovi svijeta, grijeha i svjetovnih poroka. Osobito ističem mlakost prema Crkvi. Biblija govori da je mlakost jednaka bezbožnosti. Jedino Duh Sveti može probuditi uspavane kršćane. Treba nam više duhovnih obnova i seminara. Tu dolazi do duhovnog buđenja i obnove. Mnogi svjedoče o obnovljenoj vjeri i novom životu u Duhu.

Što Gospina krunica znači kršćaninu u njegovom životu?

Protestantima i odijeljenim crkvama krunica ne znači ništa. Međutim, za nas katolike ona je čudesna i bitna je za naše obraćenje i spasenje. Vidio sam brojna čudesa i unutarnja iscjeljenja po molitvi krunice. Dok molimo krunicu, dobivamo velike zasluge pred Bogom. Osobito je dobro moliti kad smo u borbi protiv đavolskih napasti. Svrha krunice ne smije biti samo recitiranje već vidjeti Mariju i razgovarati s Njom kao Osobom.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er