MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudo u Međugorju: Nakon godina u invalidskim kolicima ovaj mladić ponovno hoda nakon Gospinog ukazanja!

Nakon ukazanja Kraljice Mira, mladom Darrenu, koji je godinama hodočastio u Međugorje, nakon godina provedenih u invalidskim kolicima ponovno je prohodao.

Darren, 24-godišnji Irac, cijeli je život patio od Coffin-Lowryjevog sindroma, koji ga je fizički i intelektualno uvjetovao, osudivši ga na invalidska kolica dugih 10 godina. Već godinama Derren i njegova majka Catherine odlaze u Međugorje, mjesto gdje se dogodilo čudo ozdravljenja.

Darren je svake godine sa svojom majkom provodio duga ljetna razdoblja u Međugorju. Upravo je jednog ljetnog dana, 2. lipnja 2016., Darren nakon ukazanja Marije Kraljice mira doživio čudo ozdravljenja i prohodao. Darren i Catherine i dalje svake godine odlaze u Međugorje, u znak zahvalnosti za primljeno čudo. Taj 2. lipnja počeo je kao i svaki drugi dan u Međugorju i Catherine je pratila svog sina do podnožja Plavog križa, u vrijeme ukazanja Gospe vidjelici Mirjani. Nakon ukazanja, Mirjana je, ispunjena radošću, nježno zagrlila Darrena i gledajući ga u oči rekla: “Imam nešto posebno za tebe”, izvadila je krunicu iz ruku i stavila je na njegovo zapešće. Od dana oporavka, Darren hoda i radosno grli sve oko sebe. Čudesno ozdravljenje od nemogućnosti hodanja radost je i nada za sve one hodočasnike koji svjedoče svakom čudesnom koraku mladića.

Molitva Djevici Mariji

O moja Majko i Djevice Marijo, ovdje sam do tvojih nogu i samo mi ti možeš pomoći, samo me ti možeš spasiti, samo ti možeš riješiti ovaj problem koji me toliko brine. Evo me, nedostojan sam tvoje pomoći, ali ti si moja majka i voliš me i nećeš me ostaviti u ovom očaju. Ti mi pomozi, daj mi milost koju te ponizno molim (molim za milost), zagrli malog Isusa i reci mu o meni, o mom očaju, o mojim suzama, o mojoj molitvi. On će te slušati i čuti. Hvala ti Marija, hvala majko moja. Amen

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er