KRIŽEVACMEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudo pulsirajućeg Križa na Križevcu (VIDEO)

Čudo pulsirajućeg Križa na Križevcu. Dragi čitatelji prije nekoliko dana otvorili smo novu platformu gdje možete slati vaša svjedočanstva na našu e-mail adresu. U kratko vremena došlo je mnogo svjedočanstava te ćemo vam danas prenijeti jedno svjedočanstvo o pulsirajućem križu.

Svjedočanstvo nam šalje naša čitateljica Lidija (Prezime poznato redakciji). Svjedočanstvo pročitajte u nastavku

“Ja sam se slucajno nasla 1981. godine u 8 mjesecu u Ljubuskom. Kada sam cula da sam blizu Medjugorja bila sam presretna jer se vise nikada nisam imala mogucnost tamo i vratiti.

I danas se sjecam samo polja, duhana I crkve. Prema Međugorju smo kanili krenuti ja i prijateljica te smo se htjele popeti na Brdo ukazanja i na Križeva ali tadašnja Milicija čuvala je stražu a ja i kolegica nismo mogle ici do Brda ukazanja i Brda krizevac.

Dok smo čekali i nadali se da ćemo nekako ući u Međugorje vidjeli smo grupicu mladića koji su također krenuli u Međugorje ali su i oni naišli na isti problem. Milicija i njima nije dala da idu u Međugorje.

Doko smo zajedno stojali kod policijske blokade oni su nam ispričali da su ugledali večer prije natpis od zvijezda “MIR” koji je stojao na nebu a onda su se zvijezde raspršile i to ih je ponukalo da dodju u Međugorje. Također su nam govorili kako se križ na Križevcu okretao i dok smo pričali o tome i sama sam postala svjedokom čuda na Križevcu.

Odjednom se čudo na Križevcu počelo događati. Mi smo to vidjeli a u isto vrijeme i drugi ljudi koji su bili prisutni. To se može najbolje opisati kao pulsirajući križ. Uz čudo sa Križevca za mene je bilo cudo i to što sam se nasla u Međugorju i to tako brzo nakon sto se Majka Božja pojavila, pogotovo jer je tzo mjesto do tada na neki način bilo toliko malo i nebitno. Danas vidim da je to sveti mali grad.”

Lidija.

VIDEO ČUDA NA KRIŽEVCU

https://www.youtube.com/watch?v=nEK0fT3PLv8

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er