CRKVAVIJESTI

Božićna duhovna obnova Udruge katoličkih studenata Emaus

U ponedjeljak, 21. prosinca s početkom u 17 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu


U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu (Gatačka 18) i ove godine, tradicionalno, Udruga katoličkih studenata Emaus organizira Božićnu duhovnu obnovu za studente katolike grada Sarajeva.

Božićna duhovna obnova koja će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca započet će u 17 sati predavanjem vlč. Marina Babića, kapelana župe Uznesenja BDM na Stupu na temu „Pripravite put Gospodinu, poravnite mu staze (Mt 3, 1-3)“, nakon čega će uslijediti pokorničko bogoslužje te Sveta misa.

U vremenu iščekivanja i pripreme za dolazak Ljubavi, sukladno epidemiološkim mjerama uslijedit će i prigodno druženje za studente koje će animirati bend „Stupske švrake“ u prostorijama Centra za mlade Ivan Pavao II.

Vezani članci

Ovom prigodom, novoizabrano vodstvo Udruge katoličkih studenata Emaus poziva sve studente katolike grada Sarajeva da im se pridruže na prigodnoj Božićnoj duhovnoj obnovi kako bi pripravili svoje srce za nadolazeći blagdan Božić, prenosi mrežna stranica Centra za mlade. (kta)

www.medjugorje-news.com/ktabkbih

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er