MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Tisuće čuda koja se pripisuju ovoj moćnoj molitvi koja se moli Gospi od čudotvorne medaljice svakog 27. u mjesecu

Pobožnost Gospi od čudotvorne medaljice jedna je od najsnažnijih pobožnosti Katoličke Crkve. Postoje tisuće čuda koja se pripisuju ovoj molitvi sa svjedočanstvima koja se neprestano povećavaju tijekom godina.

Posebno se moli se 27. studenog u 17 sati, na blagdan Čudotvorne medaljice, ali i svakog 27. u mjesecu.

Čudotvorna medaljica, prva od velikih marijanskih poruka!

Kovanje prvih primjeraka čudotvorne medaljice označilo je preporod vjere, oživljavanje molitve i umnažanje obraćenja i ozdravljenja po Mariji “bez grijeha začetoj”.

Vezani članci

Čudotvorna medaljica tražila se posvuda, kako od privatnih osoba, tako i od župa, biskupija, preko svećenika i biskupa, a zaziv “O Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo” postao je tih godina najraširenija molitva, pripremajući srca svih katolika za svečanu objavu dogme o Bezgrješnom začeću od strane pape Pija IX., 8. prosinca 1854. godine.

Molitva koja se moli danas, 27.02.2023. i svakog 27. u mjesecu

O Bezgrješna Djevice, znamo da si uvijek i posvuda voljna uslišati molitve svoje djece prognane u ovoj suznoj dolini, ali isto tako znamo da ima dana i sati kada ti je drago da obilnije širiš blago svojih milosti.

Pa, Marijo evno nas ničice pred tobom u onaj isti dan i blagoslovljeni čas, koji si ti odabrala za očitovanje svoje medalje.

Dolazimo k tebi, ispunjeni neizmjernom zahvalnošću i bezgraničnim povjerenjem, u ovom tebi tako dragom času, da ti zahvalimo za veliki dar koji si nam dala dajući nam svoj lik, da nam bude potvrda ljubavi i zalog zaštite za nas.

Obećavamo ti stoga da će, prema tvojoj želji, sveta medalja biti znak tvoje prisutnosti s nama, bit će naša knjiga u kojoj ćemo učiti, slijedeći tvoje savjete, spoznanje koliko nas voliš i što moramo učiniti, da tolike žrtve tvoje i tvoga božanskog Sina ne budu beskorisne.

Da, tvoje probodeno Srce, predstavljeno na Medalji, uvijek će počivati ​​na našem i činiti da kuca u skladu s tvojim. To će ga zapaliti ljubavlju prema Isusu i ojačati da svaki dan za sobom nosi svoj križ.

Ovo je tvoj čas, o Marijo, čas tvoje neiscrpne dobrote, tvoga pobjedonosnog milosrđa, čas u kojem si učinila da ona bujica milosti i čudesa koja je preplavila zemlju poteče kroz tvoju medaljicu. O Majko, učini da ovaj čas, koji te podsjeća na slatki osjećaj tvoga Srca, koji te je potaknuo da nas dođeš posjetiti i doneseš nam lijek za tolike bolesti, učini da ovaj čas bude i naš čas: sada našeg iskrenog obraćenja, i čas potpunog ispunjenja naših zavjeta.

Ti koja si obećala, upravo u ovom sretnom času, da će velike milosti biti za one koji ih s povjerenjem traže: obrati svoj pogled ljubazno na naše molbe. Priznajemo da ne zaslužujemo tvoje milosti, ali kome da se obratimo, o Marijo, ako ne tebi, koja si naša Majka, u čije je ruke Bog stavio sve svoje milosti? Zato nam se smiluj.

Molimo te za tvoje Bezgrješno Začeće i za ljubav koja te je potaknula da nam predaš svoju dragocjenu medaljicu. Tješiteljice nevoljnika, koji si već dotaknula naše bijede, pogledaj zla od kojih smo pritisnuti. Neka tvoja medalja raširi tvoje blagotvorne zrake nad nama i svim našim dragima: ozdravi naše bolesne, daj mir našim obiteljima, spasi nas od svake opasnosti. Donesi svojom medaljom utjehu onima koji pate, utjehu onima koji plaču, svjetlo i snagu svima.

Ali osobito dopusti, Marijo, da te u ovom svečanom času molimo za obraćenje grešnika, osobito onih koji su nam najdraži. Sjeti se da su i oni tvoja djeca, da si za njih patila, molila i plakala. Spasi ih, o Utočište grješnika, tako da nakon što smo te svi ljubili, zazivali i služili na zemlji, možemo doći zahvaljivati ​​i hvaliti te vječno u Nebu. Neka tako i bude.
Amen.

ZAKLJUČNA MOLITVA

O Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji ti se utječemo, i za sve one koji ti se ne utječu, a osobito za neprijatelje svete Crkve i za one koji ti se preporučuju.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er