CRKVAVJERA I DUHOVNOST

SVJEDOČANSTVO MUSLIMANKE IZ SARAJEVA: Isus je došao je s ranama na nogama i rekao ovo

Bivša muslimanka iz Sarajeva, svjedoči o beskrajno prekrasnoj istini: Isus Krist je živ i želi biti s nama, čak i onda kad smo daleko od njega.

Ona dolazi iz muslimanske obitelji i muslimanske tradicije. Imala je dobar posao, karijeru, proputovala je svijet, kad je ostala neplanirano trudna, nakon čega je u osmom mjesecu trudnoće dobila otkaz, a roditelji su je potjerali na ulicu bez ičega. Naime, u muslimanskoj tradiciji žena ako zatrudni, a nije u braku mora se podvrgnuti abortusu, a ako to odbije obitelj je se odriče.

I tako je Ana ostala sama bez ičega i ikoga, u osmom mjesecu trudnoće spavala je u kartonskim kutijama, na autobusnom kolodvoru, u tramvajima te se dva puta pokušala ubiti. U jednom pokušaju samoubojstva dok je popila mnoštvo tableta i pala u komu prilazi joj Isus Krist s ranama na nogama koje svijetle i kaže joj: Tvoj te Otac nije ostavio. Pitavši Isusa zašto, Isus joj govori: Moja milost dostupna je svima, samo je trebate zatražiti.

Ana je danas kršćanka, živi u sretnoj obitelji, aktivistica je nerođenih i nevjerojatan svjedok Božje ljubavi. Napisala je svoje svjedočanstvo u knjizi Put do istine, a ovdje ga možete poslušati:

Vezani članci

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er