MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Šokantno svjedočenje liječnika koji je vršio pobačaje: Na Brdu ukazanja vidio sam kosti…

Šokantno svjedočenje liječnika koji je vršio pobačaje: Na Brdu ukazanja vidio sam kosti… Valentina, 29, dolazi iz Ukrajine. Na prvi pogled rekli bi ste da je obična mlada djevojka. Međutim, njezina je priča daleko je od uobičajenog! Iz ateističke okoline i komunizma tih krajeva, odrasla je u materijalnom siromaštvu i duhovnoj praznini.

Jednog dana, osvojila je “zelenu kartu”, neku vrstu lutrije u američkom stilu, i dobila priliku da ode živjeti u Sjedinjene Države! Ona je imala samo 18 godina i radila je kao frizer u Ukrajini. Pa s obzirom na užasne uvjete svog života, napustila je sve i otišla. U početku je bilo jako teško – nije znala ni riječ engleskog. Njezin joj posao nije ispunio život, i to obuzeo ju je užasan osjećaj praznine. Postavila si je pitanja koja nam je Kraljica mira uputila 2. srpnja: „Stanite na trenutak i razmislite o tome sebe i na prolaznosti ovog vašeg zemaljskog života. Zatim razmislite o vječnosti i vječno blaženstvo. Što želiš? Kojim putem želite krenuti? “

U trenutnoj tami duše nije mogla ne pomisliti da postoji, možda, druga dimenzija života. Pa je pokušala uputiti nekoliko skromnih riječi nebeskom Ocu, kojem se njezina ukrajinska baka molila, : “Ako postojiš, ako si Otac, pokaži mi!” Kroz ovu molitvu je primila mir u svom srcu! Njezina se vjera rodila! Počela je rasti iz dana u dan, i Valentina je postala gorljiva katolkinja. Jednog dana srela je nekoliko hodočasnika koji su se vraćali iz Međugorja.

Njihova svjedočenja probudila su u njoj duboku želju da tamo ode, a 2007. je to i ostvarila. Tamo joj je srce toliko zauzela Gospina prisutnost. Dok se molila krunica kod Kipa Uskrslog Krista, shvatila je da joj je misija moliti se za život i mlade iz Ukrajine a Božanska Providnost otvorila bi joj vrata kao i srca.

Pronašla je svoj poziv!  Na putu je srela jednog starijeg muškarca koji joj je ničim izazvan rekao: ‘Osjećam da ste pozvani prinositi mlade Gospi. Bilo je to čudo i Valentina se odmah prihvatila posla. Godine 2008. organizirala je prvo hodočašće u Međugorje za mlade u svojoj župi. Njezino čisto srce, mladost i njezina odlučnost, te pomazanje Duhom svetim, koje će se vidjeti tek kasnije, otvaralo je druge ljude da otvore svoja srca prema njoj. Posvetila se molitvi, a vrlo brzo je privukla siromašne ali Bog je čudnovatim putovima vodio prema području medicine.

Nije znala kako ni zašto. Uskoro je na sebe preuzela otvaranje hospicija za siromašne ljude a novac je za te projekte čudesno dolazio. Jednog dana dobila je priliku u Međugorje voditi grupu liječnika sve odreda ateiste. Riječ je o 50 liječnika koji su pristali ići u Međugorje vidjeti što je to tamo. Devedest posto njih bili su dugogodišnji aborteri, ubijali su djecu, pravdajući se ‘znanošću’. Među njima je bio i ginekolog u šezdesetim godinama. Zajedno s cijelom grupom i on se popeo na Brdo ukazanja. Valentina je pripremila plan za nepredviđene slučajeve nadahnuta Gospom kao i za sva njezina hodočašća: ateist ili ne, po dolasku na vrh, svatko se posvećuje Bezgrješnom Srcu Marijinu!

Svjedočenje liječnika

U večernjim satima liječnik je okupio cijelu grupu kako bi im posvjedočio nešto važno! Grlo mu se zategnulo, nije mogao izustiti što se dogodilo. ‘Nešto mi se dogodilo gore na brdu’, započeo je ginekolog, ‘i tada mi se život promijenio’.

Stajao sam na kamenju pred Gospom, no odjednom umjesto kamenja vidio sam leševe. Cijelo brdo bilo je prekriveno kostima i lubanjama beba koje sam ubijao više od 40 godina. Vidio sam male ruke’ rekao je i zaplakao pred svima te pokazao na svoje ruke. ‘Pogledajte ove moje ruke, one su ubile cijeli jedan grad. Žene su plakale i ulazile u moju sobu jedna za drugom dok sam im ja ubijao djecu’, kazao je kroz plač.

Svi prisutni liječnici koji su vršili abortuse povukli su se u se iz prostorije prestravljeni. Liječnici iz te grupe odlazili su promijenjeni, preobraćeni, posvećeni zaustavljanju pobačaja. Valentina nastavlja svoju lijepu misiju.

Više od 4 tisuće liječnika abortera do sada je išlo u Međugorje pod njezinim utjecajem. Važno je napomenuti kako Valentina sve liječnike u Međugorje vodi potpuno besplatno jer kako kaže, ne želi primati krvavi novac zarađen na nevinima i njihovoj smrti. No, kako onda uspijeva? Valentina svjedoči da je Bog čudesan i zanimljiv te da novac za hodočašća dolazi sam, od Boga, preko ljudi koji doniraju novac jer su zahvalni na putu u Međugorje koje im je promijenilo život.

Također, od prvog ginekološkog puta u Međugorje velik broj bolnica prestao je raditi abortuse i eutanaziju a svi ti liječnici imaju jedan cilj – Život, život i život sa Gospodinom! Valentina je uvjerena da ova rijeka milosti neće biti ograničena na Ukrajinu. Pomolimo se za nju i njezine prijatelje da budu zaštićeni!

liječnika

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er