VJERA I DUHOVNOST

Pogledajte zbog čega božićna čestitka Viktora Orbana ima 130 tisuća lajkova

Pogledajte zbog čega božićna čestitka Viktora Orbana ima 130 tisuća lajkova Orban je dosljedan svojoj pro-obiteljskoj politici objavio fotografiju sa svojim malim unukama i unucima te zaradio čak 130 tisuća lajkova.

Iako je sustavno pod napadima europskih birokrata, a često ga sa Zapada poistovjećuju s vođama totalitarnih režima zbog snažnog očuvanja i jačanja svog  naroda (kroz nepopuštanje migrantskoj politici, a posljednje i zabrani LGBTQ ideologiji u obrazovnim ustanovama), zbog čega je neprestano u sukobu s tijelima Europske unije, Viktor Orban je, ako je suditi po društvenoj mreži Facebook vrlo popularan u svom narodu, a posebnu je senzaciju izazvao svojom božićnom čestitkom.

Orban je dosljedan svojoj pro-obiteljskoj politici objavio fotografiju sa svojim malim unukama i unucima te zaradio čak 130 tisuća lajkova.

Ako je uopće za usporedbu, Andrej Plenković u Hrvatskoj nije skupio niti 3 tisuće lajkova na svoju božićnu čestitku.

Orban je na vlasti u Mađarskoj više od 12 godina što pokazuje puno toga. Iako je sustavno kritiziran, u svom narodu je slavljen kao junak zbog jake obiteljske politike koja je počela pokazivati plodove, ali i očuvanja demokršćanstva – stvarnosti koja se u ostalim zemljama Europe, a koje poput Mađarske također na kršćanstvu počivaju, jednostavno gasi.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er