OSTALOVJERA I DUHOVNOST

Doris Dragović : Otvorila sam svoj život Bogu i dopustila Mu da me vodi

Doris Dragović gostujući na Radio Dalmaciji u emisiji Ive Perkušića otvoreno je progovorila o tome zašto se povukla sa scene, o Bogu i vjeri..

– U jednom sam trenutku doslovno došla do zida. Nisam više imala što dati. Osjećala sam da ću se ugušiti. U meni je sve vrištalo da se maknem sa scene. Trebala sam se obnoviti i regenerirati – objasnila je i dodala kako vjeruje da svi jednom dođemo” do točke kad više ne možemo”, rekla je Doris.

Doris je progovorila i o vjeri, kojoj se posljednjih godina jako posvetila.

“Ja jesam vjernik. Kad kažem vjernik, to predmnijeva riječ vjera. Međutim, ja sam doista imala vrlo konkretnu Božju podršku u trenutcima kad mi je znalo biti teško, kada sam znala biti izrazito neodlučna, jer neodlučnost je također velika težina, i to smo svi iskusili. Tada sam znala zavapiti: ‘Bože, daj pomozi, riješi, šapni’. I znao je šapnuti. Znao me podržati, dati rješenje”, izjavila je Doris Dragović.

– Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila Bogu da mi pomaže i da me vodi. On nije tašt i skrušeno čeka negdje ispred naših vrata da mu ih otvorimo i pustimo ga u naše živote. Molitva mi puno znači u svakodnevnom životu. Podsjeća me na to odakle sam došla i gdje idem, te tko sam sada – ispričala je lijepa pjevačica.

doris

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er