VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Čudesno ozdravljenje:Na slici sam prepoznala čovjeka koji me u snu blagoslovio i zagrlio

“Živjela sam u Engleskoj mnogo godina i, da budem iskrena, ne baš kršćanskim životom. Počela sam se viđati s jednim čovjekom i uskoro zatrudnjela, a on od toga trenutka nije želio više ništa imati sa mnom.

Doselila sam se nazad roditeljima u Irskoj jer su obećali brinuti se o meni i djetetu koje sam nosila. Bili su to najmračniji i najbolniji trenuci u mojem životu. Moj sin došao je na svijet u studenom 2006. nakon teškog poroda i brojnih komplikacija.
Nekoliko dana kasnije ozbiljno sam obolila, i fizički i emocionalno. Rana od carskog reza otvorila se i iz nje je curila krv. Majka mi je, čim je čula za tu vijest, u bolnicu donijela medaljicu Padre Pija i rekla neka ju stavim pod jastuk. Nasmijala sam se jer sam smatrala da je to smiješno. Nikada nisam čula za Padre Pija i nisam imala nikakve namjere upoznati se s njegovim životom.
Pretpostavljala sam daje on neki biblijski lik pa me iživciralo što je moja majka mogla i pomisliti da me on može spasiti. Više o tome nisam ni razmišljala.

Iako sam nekoliko dana kasnije otpuštena iz bolnice, rana na trbuhu još je bila otvorena i krvarila je pa su se roditelji skrbili za sina kako bih mogla koliko-toliko odspavati.

Jedne noći usnula sam san u kojem sam opet bila djevojčica u dobi od sedam ili osam godina. Stajala sam u polju i gledala prema drveću na vrhu brda. Bila su to stabla kakva nikada nisam vidjela niti u Engleskoj ni u Irskoj, činilo mi se kao da sam u nekoj stranoj zemlji. Jedino na što me drveće podsjetilo bilo je kako bi to mogla biti stabla naranče. Ispod njih stajao je bradati čovjek u dugoj smeđoj haljini. Bila sam presretna samo zato što sam se našla u njegovu društvu. U jednom trenutku položio je svoju ruku na moju glavu, a potom me zagrlio. Posebno upečatljiv dojam ostavio je smješak na njegovu licu.

Kad sam se probudila, nisam toliko razmišljala o snu već sam odmah požurila promijeniti gazu na rani. Ostala sam u čudu kad sam vidjela da je zacijelila. Još me uvijek boljelo, no više nije bilo krvarenja. Osjećala sam se kao druga osoba. Ništa nisam govorila majci o snu, pokazala sam joj samo ranu na trbuhu i ona je ostala začuđena. Nedugo potom naišla sam na knjigu o Padre Piju i kad sam vidjela njegovu sliku na naslovnici, prepoznala sam čovjeka koji me u snu blagoslovio i zagrlio.

Vezani članci

Tek sam tada ispričala majci što sam sanjala. Ona je, puna radosti, kazala kako sam sretna što mi je Padre Pio došao pomoći. Svaki put kad se sjetim tog sna i fizičkog te emocionalnog ozdravljenja koji su uslijedili, oči mi se ispune suzama zahvalnosti.”

www.medjugorje-news.com/duhovnost.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er