MEĐUGORJE

ČUDESNO Dječak ozdravio od raka kostiju na Križevcu

ČUDESNO Dječak ozdravio od raka kostiju na Križevcu! Roditelji su vidjeli svijetlost a dječak je rekao da je vidio Gospu

Jedno od možda najpoznatijih tjelesnih ozdravljenja u Međugorju je ono malog dječaka koji upravo u Međugorju ozdravio od smrtonosnog raka kostiju!

Stephen Reilly (11) pet godina se borio protiv agresivnog oblika raka kostiju. No, proglašen je potpuno zdravim na čuđenje cijelog svijeta. Njegova obitelj svjedoči da se čudesno ozdravljenje dogodilo za vrijeme hodočašća u Međugorje.

“Stephen je imao šest godina kada mu je dijagnosticiran osteosarkom, vrlo agresivni oblik karcinoma kostiju, samo iznad desnog koljena u travnju 2011. godine. Prošao je osam mjeseci agresivne kemoterapije i operacije spašavanja udova kako bi se uklonio tumor. U prosincu 2012. dok je prolazio postoperativno stanje u Cappagh bolnici, počeo je krvariti i gotovo smo ga izgubili.

Tijekom sljedećih tjedana, Stephenova noga počela je bubriti, a nakon nove godine ponovno smo završili u Gospinoj dječjoj bolnici Crumlin, gdje smo otkrili da se rak vratio.

Nakon dva dana testiranja liječnici su nam rekli da se rak proširio na pluća i limfne čvorove. Stephenova desna noga bila je amputirana u siječnju 2013. nakon što se stanje pogoršalo. Dva tjedna kasnije, liječnici su otkrili da se i drugi tumor..” svjedočio je tata Michael za irski Mirror.

Ali Michael i njegova supruga nikada nisu odustali od nade i odlučili su odvesti Stephana u Međugorje. “Moja supruga Nora nam je rezervirala putovanje u Međugorje u travnju 2013. Kad smo stigli, nosio sam ga u naručju na Brda ukazanja na kojem se ukazala Gospa. Riječ je o prilično strmom području, svjedoči otac i dodaje: “Idućeg jutra pridružili smo se skupini hodočasnika na brdo Križevac.

Nosio sam ga koliko sam mogao i dao sam obećanje da ako Stephan preživi da ću ga odnijeti do vrha. Tijekom tog puta Stephan je rekao roditeljima da je vidio lik Gospe dok je tata Michael svjedočio da je vidio neku vrstu svijetla koja se poput divovske ruke nadvila nad Stephanovom glavom.

Manje od tjedan dana nakon što su se vratili kući, Stephenovi rezultati pokazali su poboljšanje. Njegovo stanje od tog trenutka bivalo je sve bolje sve dok nakon dva mjeseca od posjete Međugorju nije proglašen potpuno zdravim. Tumora više nema, ni u tragovima.

Nakon ozdravljenja otac Michael i njegov, sada zdravi sin, vratili su se u Međugorje zahvaliti Gospi. Otac je rekao:” Ispunio sam svoje obećanje i nosio Stephana koji je bez jedne noge, na Križevac kao zahvalu za ozdravljenje!”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er