VJERA I DUHOVNOST

Svećenik objavio novo moguće euharistijsko čudo u Venezueli: Presveto lebdjelo pred svećenikom za vrijeme klanjanja

Talijanski svećenik i egzorcist don Antonio Mattatelli, objavio je na društvenim mrežama fotografiju događaja koji se nedavno dogodio u Venezueli, a tvrdi da postoji još fotografija i video.

Uz fotografiju Presvetog Oltarskog Sakramenta koji lebdi u trenutku molitve, don Mattatelli je napisao sljedeće:

“Naravno, mi – kao iskreni katolici – čekamo presudu crkve, Majke i Učiteljice, koja je već najavila instituciju kanonskog procesa utvrđivanja nadnaravnih činjenica.

Međutim, sudeći po svjedočanstvima prisutnih (uključujući svećenike i časne sestre) i po snimljenim fotografijama (plus mali video) činjenica se čini nesumnjivom.

Sve se to dogodilo u Venezueli, zemlji koja pati vrlo ekonomski i politički, u širem kontekstu Latinske Amerike, zemlji tradicionalno vrlo katoličkoj ali u kojoj se katolici sve više progone (Honduras), sekulariziraju neomarksističke ideologije i predmet su heretičkog proselizma od strane mnogih
svih vrsta…

Što se točno dogodilo?
U tijeku Euharistijskog klanjanja Presveti Oltarski sakrament počeo je levitirati (ustao je u zraku i ostao tako nekoliko minuta) kako svjedoči svećenik i ova fotografija koju su snimili vjerni prisutni.

Svaki trenutak budi hvaljen. Najsvetiji i najbožanskiji sakrament. Slava ljubav i pokora u Božanskom Srcu Isusovom!”, napisao je.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er