MEĐUGORJE

Svećenici na duhovnoj obnovi u Međugorju jutros u 6 sati molili Križni put na Križevcu

Danas, četvrtoga dana 26. međunarodne duhovne obnove za svećenike, koja se u Međugorju održava od 3. do 7. srpnja pod geslom „Evo majke moje i braće moje!” (Mt 12, 49) u Gospinoj školi, svećenici su molili križni put na Križevcu od 6 sati ujutro.

Molitvu križnoga puta predmolio je fra Miljenko Šteko, predavač na duhovnoj obnovi, koji je na svakoj postaji križnoga puta imao i kratka razmatranja, piše Radio Mir Međugorje.

Svećenici su do križa na Križevcu stigli oko 7:30 sati, a nakon završnog blagoslova uslijedila je jedna posebnost koju svi svećenici vole naglasiti kao važan događaj tijekom njihove duhovne obnove, a ta je da su na Križevcu međusobno pristupali sakramentu pomirenja gdje su jedni drugima ispovijedali grijehe, kako bi se s ove duhovne obnove mogli čista srca vratiti svojim vjernicima, te ih i dalje voditi Bogu.

Program četvrtoga dana 26. međunarodne duhovne obnove za svećenike nastavlja se predavanjem fra Miljenka Šteke u 16 sati u dvorani Ivana Pavla II., a završava večernjim molitvenim programom od 18 sati na vanjskom oltaru crkve sv. Jakova u Međugorju.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er