MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Razmišljanja sestre Emmanuel o međugorskim tajnama:”Bit će to dramatično vrijeme…

Bit će to dramatično vrijeme koje će otkriti stvari i srca. Zlo će pokazati svoje kandže i svoje žestoko lice. Dobri će polagati ispit vjere. Za malene i ponizne koji nose vlastiti križ s Isusom, će biti svijetli dani. “Dođite blagoslovljeni od moga Oca!” To će vam reći Gospodin. Bit će vrlo teško drugima krenuti ispočetka od Boga. Na kraju, kao što je već prorečeno u Fatimi, Bezgrješno Srce Marije, naše Majke, trijumfirat će i započet će novo i bolje vrijeme za svijet jer će se napokon Volja Božja koja je Ljubav vratiti u ljudska srca.

Za sestru Emmanuel iz Međugorja svaka će duša biti prikazana onako kako je Bog vidi a za mnoge će to biti strašno. Tajne, niz znakova i događaja koji će se ticati Međugorja, Crkve i cijelog svijeta, već su povjereni vidiocima i bit će objavljeni svijetu putem svećenika svaka tri dana prije nego što se to dogodi. Uskoro vrijeme tajni bit će ogromna manifestacija Božjeg milosrđa, ljudi će biti stavljeni pred izbor. Tumačenje je to Gospine poruke iz srpnja 2020.

Gospina poruka vidjelici Mariji, 25. srpanj 2020.

„Draga djeco! U ovom nemirnom vremenu gdje đavao žanje duše da ih sebi privuče pozivam vas na ustrajnu molitvu da u molitvi otkrijete Boga ljubavi i nade. Dječice, uzmite križ u ruke. Neka vam on bude poticaj da ljubav uvijek pobjeđuje, na poseban način sad kad su križ i vjera odbačeni. Vi budite odsjaj i primjer vašim životima da su vjera i nada još žive i novi svijet mira da je moguć. S vama sam i zagovaram za vas pred mojim sinom Isusom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Otac Livio Fanzaga s Radio Marije također nudi nekoliko važnih razmišljanja o fenomenu ukazanja Kraljice mira u Međugorju. “Kao što je Gospa već rekla u Fatimi, danas mnoge duše odlaze u pakao”. Otac Livio to ponavlja, jer svijet često zaboravlja da: „Središnja poruka Međugorja je da je Isus Krist Spasitelj svijeta i da je nebo cilj kojem moramo težiti svom snagom.

Vezani članci

U središtu je Božja ljubav. Ali Gospa kaže da svijet odbacuje Boga i zato sam sebi otvara vrata Pakla. Jedna od njegovih fraza koja se često ponavlja je ona: “Pakao je ispunjen ljudima koji odluče tamo otići”. Katekizam govori o samoisključenju “ Otac Livio poručuje : još uvijek možemo odabrati da se ne izgubimo.

Svatko se svjesno odluči za dobro ili loše i iz tog razloga, namjerno, odlazi u nebo ili u vječno prokletstvo. Stalno imamo među sobom Kraljicu mira koja nas poziva na vjeru, ali često ne slušamo njezine poruke, ne dopuštamo da njezin poziv prodre u naša srca i promijeni ih.

Nema sumnje da, Međugorje daje redovite poruke koje su stvarni oblik nove evangelizacije. Evangelizacija, jednostavna, ali vrlo duboka i vrlo katolička, to je apsolutno u skladu sa zdravim naukom “. Nada za odlazak u Nebo je stvarna, imamo mogućnosti da naučimo kako ljubiti da ne bismo bili isključeni, ili bolje rečeno, da se ne bismo isključili iz Kristova spasiteljskog plana. Krist Spasitelj visi na križu više od 2000 godina i, dok svijetu vapi svoju tugu zbog nepravedno pretrpljene patnje, izlijeva neizmjernu milost na svakoga od nas, ponavljajući nam da je dovoljno pogledati gore prema njegovu križu i shvatiti ćemo što nam je činiti sa našim zemaljskim životom.

www.medjugrje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er