SVJEDOČANSTVA

Nakon što je bio mrtav 20 minuta, probudio se i otkrio: ‘Vidio sam Isusa’

Zack, 17-godišnjak koji je bio klinički mrtav 20 minuta, probudio se nakon 3 dana kome i rekao da je susreo Isusa.

Ovaj mladić samo je jedan u nizu ljudi koji tvrde da su imali iskustvo bliske smrti. Zack Clemens običan je tinejdžer koji živi u Brownwoodu u Teksasu, a tijekom sata tjelesnog pozlilo mu je i srušio se na tlo. U pomoć mu stižu kolege iz razreda i profesori koji mu nakon masaže srca uspijevaju vratiti otkucaje srca. Mladićevo srce stalo je na 20 minuta i u drugim okolnostima to bi odgovaralo konačnoj smrti. Oni koji vjeruju u Boga to što je Zackovo srce ponovno zakucalo pripisuju Gospodinu, no božanskim znakovima tu nije kraj.

Nakon 3 dana provedenih u komi, dječak se probudio kao da se ništa nije dogodilo. Ono što se dogodilo nije utjecalo na njegovo tijelo i mozak i odmah je bio lucidan. Već u prvim trenucima nakon buđenja 17-godišnjak je nazvao majku i oca kako bi im rekao što mu se dogodilo. Zack im je rekao da je u 20 minuta koliko mu je srce prestalo kucati bio na mjestu punom svjetla i da mu je tamo prišao čovjek s gustom bradom.

Mladi Teksašanin je siguran da je taj čovjek bio Isus Krist i da je njegov povratak u život bio dio Božanskog plana. U to su ga uvjerile riječi koje mu je čovjek uputio. Nakon što mu je stavio ruku na rame kako bi ga umirio, čovjek u viziji mu je rekao: “Ne brini, sve će biti u redu!”.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er